^Xen^ Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Czy można zamontować PENTAGRAM FREEZONE QC-80 Cu na C2D E6300 s775? Wiem że standardowo nie ma takiej zapinki.. ale może można gdzieś dokupić? Taki cooler mi został po bartku i socket A, szkoda bu się marnował, bo ten box od E6300 to nie najlepszy jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Box będzie dużo lepszy od tego Pentagrama. Zapinki nie ma na s775. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Xen^ Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 sorki źle wpisałem to model PENTAGRAM FREEZONE QC-92 Cu.. więc trochę wydajniejszy, a gdyby udałoby się go zamontować to myślę że byłby wydajniejszy od BoXowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Niema bata żeby był wydajniejszy. Lepiej daj BOX i nazbieraj na coś lepszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...