Fidel Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam Mam notebooka IBM TP600 z P2 300MHz 128ramu itp:] i mam pytanie czy jest jakakolwiek szansa na ogladanie telewizji na tym sprzecie? bo np dvixy w rozdzialce do 570x380 (na oko) ida tak ze sie je da bez stresu ogladac (dziwi mnie to bo myslalem ze nic na tym juz nie pujdzie:P) i jeszcze jedno mam sieciowke na PCMCIA 10/100 i max co moge na niej wyciagnac to cos kolo 10Mbit i procek jest w takiej sytuacji obciazony na 100%:[ ten typ tak ma? czy transfer przez lan wymaga takich nakladow mocy procesora? czy cos mam zle ustawione (dyski sa na UDMA) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 odswiezam problem pierwszy i ostatni raz:] moze jednak ktos sobie cos przypomni niektore karty na allegro maja podane minimum na 400MHz wiec moze to jednak ruszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...