m4kler Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Tak jak w temacie. Kupiłem Nowego kompa dorzuciłem dwa wentylatory do obudowy, ale dowiedziałem się też zeby max 4 - 5 miesiecy po zakupie wymienic chłodzenie Procka. Słyszałem ze e6400 strasznie sie grzeje. I tu moje pytanie. Jaki dobry wentylatorek wybrac do tego proca. Dobry i w miarę przystępna cena. Powiedzmy 100 - 150 zł. Oczywisci to taka umowna granica :) Za pomoc z gory wielkie dzięki ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Tak jak w temacie. Kupiłem Nowego kompa dorzuciłem dwa wentylatory do obudowy, ale dowiedziałem się też zeby max 4 - 5 miesiecy po zakupie wymienic chłodzenie Procka. Słyszałem ze e6400 strasznie sie grzeje. I tu moje pytanie. Jaki dobry wentylatorek wybrac do tego proca. Dobry i w miarę przystępna cena. Powiedzmy 100 - 150 zł. Oczywisci to taka umowna granica :) Za pomoc z gory wielkie dzięki ! > Jakie Chłodzenie Na E6400? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=219998&hl= ps to źle słyszałeś Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...