Vilgerfortz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 (edytowane) Ostatnio pojawil sie problem, z ktorym nie moge sobie poradzic, a ktory jest bardzo uciazliwy. Otoz podczas ogladania filmow pojawia sie dziwny szum (slyszalne jest to tak jakby szum wiatru w mikrofonie) szczegolnie jest to odczuwalne podczas dialogow lub narracji. Nie moge znalezc przyczyny owego zjawiska dlatego prosze o pomoc. Kodeki jakie mam zainstalowane to: -ffdshow -quick time alternative -real alternative AC3 nie instalowalem bo ponoc ffshow jest wystarczajacy. Probowalem rowniez opcji mega kodecpacka choc nie jestem zwolennikiem "wszystkiego w jednym" ale niestety "efekt" byl ten sam. Nie jest to wina karty muzycznej poniewaz pod linuksem wszystko dziala jak nalezy. Edytowane 13 Grudnia 2006 przez Vilgerfortz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Sterowniki od karty dźwiękowej?? Zobacz czy masz wyciszone wszystkie wejścia w systemowym mixerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 24 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2013 Odkopuję ten temat, mam podobny problem, podczas oglądania filmu w czasie dialogów słychać szum, kiedy kończy się dialog, szum znika. Pomoże ktoś? Działam na W8 64bit, K-Lite Mega i MPC Home Cinema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...