Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam, mam problem z programem Alcohol 120% a dokładniej z emulowanym przez niego napędem. Musiałem usunąć program i z tym problemu nie było ale został mi po nim wirtualny napęd SCSIVAX... próbowałem usunąć z rejestru wszystkie wartości o takiej nazwie w trybie awaryjnym - kilku nie dało się. Ponowne zainstalowanie problemu nie daje rezultatu - mam wtedy 3 napędy (z czego 1 to ten wkurzający) i 1 emulowany. Jak usunąć to niechciane ustrojstwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 tutaj , pierwsza pozycja, google nie gryzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Dzięki bardzo. Nie zaglądałem tam bo jestem przyzwyczajony do słabej pomocy technicznej ale widzę że miałem złe podejście ;) . Jeszcze raz dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...