PC_Speaker Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Jeszcze poczekamy to się nam Powiernictwo Pusaków za Sapkowskiego do doop dobierze :P zobaczycie ... Wrocław będzie znów Breslauem przez niemiachów .... ech żyć nie umierać. Kupuje chipsy, browar i oglądam ten cyrk XXI wieku :D ale się dzieje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 hmmmm... to co w PES'a tylko będzie można grać? choć w sumie... sfaulowanie - pobicie - rok w więzieniu? xD - Toca - za szybka jazda; chyba tylko w tetrisa będzie można grać xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 hmmmm... to co w PES'a tylko będzie można grać? choć w sumie... sfaulowanie - pobicie - rok w więzieniu? xD - Toca - za szybka jazda; chyba tylko w tetrisa będzie można grać xDUsunięcie linii - zabójstwo. Usunięcie kilku linii - wielokrotne zabójstwo. Strach będzie okno zamknąć albo proces skillować. OMG, napisałem skillować! Dożywocie :C ROTFL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Usunięcie linii - zabójstwo. Usunięcie kilku linii - wielokrotne zabójstwo. Strach będzie okno zamknąć albo proces skillować. OMG, napisałem skillować! Dożywocie :C ROTFL? Odchudzamy linuxa z modułów - prawie jak ćwiartowanie [; IMO powinniśmy skończyć z tym nabijaniem się... bądźmy powazni panowie, powaga :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 powiedz to sasiadom.. tym z zachodu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj84 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mają rację :D Zlikwidować wszystko i żeby nie było niczego :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mają rację :D Zlikwidować wszystko i żeby nie było niczego :lol2: Komuno wroc? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-2...razy+german+kid teraz już rozumiemy? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-2...razy+german+kid teraz już rozumiemy? :P nie będę tego komentował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 OMFG!! "żeby nie było niczego...." to o poecie Nitsche'm czy ogólnie ? bo jak ogólnie to Kononowicz mi na Dartha Vadera zakrawa :(( Dżizaz Krajst and Mawer Mery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Boże, a jak ja wiele godzin nagrałem się w COD2 i DODS? Tam to tylko po stronie amerykanów :| Widzę że według Niemieckiego wymiaru sprawiedliwości czeka mnie dożywocie w celi 1x1m :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 a ojciec zawsze mi mówi jak to ja mam dobrze i w jakich to ja zajebistych czasach żyje :lol: może i było przez jakiś czas lepiej niż za komuny, ale teraz to powraca :D przez takie newsy cierpi moje zdrowie psychiczne :( i to ma być łatwe życie haha przecież to co sie dzisiaj dzieje wykracza poza wszelkie granice normalności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) 2433412[/snapback] nie będę tego komentował No dobra, patrząc na tego wyklepa pomysł nie wydaje sie już tak kuriozalny :lol2: Edytowane 20 Grudnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Może wypuszczą patche ver. paintball...wróg dostanie z farbki,podniesie ręce i wyjdzie z etapu heheh Edytowane 20 Grudnia 2006 przez talib666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 ja musle ze w tym wszystkim to bardziej chodzi o takie gry jak diablo itp zeby nie atakowali ciebie bez twojej zgody albo cos w tym stylu, a nie quake gdzie jedynym celem jest zabicie przeciwnika, dla mnie niech se robia co chca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 http://video.google.com/videoplay?docid=-2...razy+german+kid No dobra, patrząc na tego wyklepa pomysł nie wydaje sie już tak kuriozalny :lol2: Jesli to jest to dziecko, ktore sie wydziera przy kompie, bo mu UT nie dziala, to jest to akurat autentyczny przypadek ADHD - bylo o tym swego czasu dosc glosno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 buehehehe :lol: od dzis nie gram w gry.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Kurde fajnie .... jak kogoś przyłapią na giertychaniu w GT albo w NFS'a to bedzie po prawku :P nie ma co .... albo taka SexVilla .. idziesz do mamra za nieetyczne zachowania wobec kobiet .. no nie ma fajnie ... trzeba bedzie jak partyzant: do lasu z komóreczką i gry java :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinowski Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 O kurde a ja zaczynam grac w monopol po sieci--->defraudacja ? :mur: o kurde troche szkoda--->tak na poważnie to mysle,jak któryś z poprzedników iż tyczy się to gier w stylu World OF Warcraft..[defacto on napisał diablo-ale ja myśle ,że gry jak WOW] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) hehe...to ja sie ciesze ze dostałem purpurowe serce w bf2 ,bo to za 4 krotną przewage zgonów (własnych) do śmierci... ...bedę się mógł tłumaczyć że się "tylko" broniłem :D :D :D a tak bardziej poważnie to też myśle że to o kamperów itp chodzi, bo ci "biedni" chłopcy (patrz link wyżej ;) ) powykupywali sobie konta na np:WoW i im "nie idzie" bo ktoś ich ciągle leje,przez to wpadają w te dziwną padaczke (znow patrz link wyżej :/ ) a któryś rodzic należący do kręgu fał i p rozpętał te III wojne cyfrową... Edytowane 21 Grudnia 2006 przez jurek911 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 a któryś rodzic należący do kręgu fał i p rozpętał te III wojne jak to sąsiedzi mają w zwyczaju. I tą oto pointą kolegi jurka911 możemy zakończyć chyba ten topic :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Ktoś się obawiał czy czasem nasi posłowie nie wpadną na taki pomysł . Widać miał rację , Pan giertych chce wprowadzić zakaz sprzedaży gier w których można tortuorwać i zabijać przeciwnika . http://wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=309584 Smiać się czy płakać ( nad głupotą naszych polityków ) ? :mur: Edytowane 21 Grudnia 2006 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Raczej śmiać się :P, pan G gada od rzeczy, z resztą jak zakaże sprzedaży takich gier to się przyczyni do rozwoju piractwa ;p Z resztą te wszystkie innowacje trzeba przyjmować z przymrużeniem oka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Stanowcze nie, przecież nie można wszystkich generalizować, którzy grają w gry i korzystają z internetu, widząc w nich potencjalnych morderców i psychopatów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Defakto na pudełku jest naklejka z przedziałem wiekowym... Niech szanowny minister edukacji przemówi do rozsądku rodziców, żeby patrzyli co kupują swoim pociechom, a potem wprowadza takie durne innowacje :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 O kurde a ja zaczynam grac w monopol po sieci--->defraudacja ? :mur: o kurde troche szkoda--->tak na poważnie to mysle,jak któryś z poprzedników iż tyczy się to gier w stylu World OF Warcraft..[defacto on napisał diablo-ale ja myśle ,że gry jak WOW] odczepcie mi sie od WoW'a ! .. jesli bedzie trzeba to blizzard przekupi caly parlament niemiecki byleby pomysl nie wszedl w zycie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Defakto na pudełku jest naklejka z przedziałem wiekowym... Niech szanowny minister edukacji przemówi do rozsądku rodziców, żeby patrzyli co kupują swoim pociechom, a potem wprowadza takie durne innowacje :mur: Zeby tylko z przedzialem wiekowym... na wszystkich pudelkach sa oznaczenia PEGI, dodatkowo np. w Empiku w widocznych miejscach wisza informacje o tym, na ktore znaczki szczegolnie wzracac uwage kupujac gre dziecku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 ale co się dziwić jak rodzic kupuje taką gierkę daje dzieciakowi z hasłem "masz i się odpier%&$" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) Hmmm ... w sumie powinni tez przed zakupem gitary elektrycznej pytać o dowód i stan psychiczny ... Jak sie uczyłem solówek to potrafiłem sie nieźle wku^&%$ i wybiłem szybę oraz ugryzłem gitare dwa razy :lol2: Jestem zjeba**y B-) Edytowane 22 Grudnia 2006 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) No wiecie... ESL(zapewne kazdy zna) jest niemiecka liga... tak wiec durne ich zasady musza nawet przestrzegac europejczyc grajacy tam... i tak o to niedawno pojawil sie news dotyczacy COD2... z nowymi zasadami... a o to one(a raczej ona): Rules update: Heel-Cross (Swastika) Fix Let's keep to the facts, the heel-cross is an symbol which is forbidden in Germany. Since the headquarters of the Turtle Entertainment Company are in Cologne/Germany, this law counts for the ESL as well. For this reason it's the TE's duty to make sure that this symbol doesn't appear there. Having so many members from outside Germany in the ESL who use different game versions, this symbol has been appearing all the time, since it's not illegal in these countries. Of course you don't have to go and buy yourself the German version of the game, this is where the fix comes in. Simply download the fix and install it in your COD2 main directory. Although we think that this shouldn't be a problem for any user, we decided to grant an additional time of 2 months to get everything going. Tak wiec ESL wprowadzilo MOD do gry ktory usuwa swastyke :D tymsamym komplikujac gre i ustawienia serwera innym gracza nie-niemieckim. :DDDDDDDD brawo dla niemcow hitler by pewnie pozabijal wszystich tych ktorzy wymyslili taki przepis i mod ;d Edytowane 22 Grudnia 2006 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...