Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 thuGG, przecież ja nic nie mówię :) Dobra, a kto zgadnie wtf is this ? :lol: Gucio89, co to za wstrętny szrot ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 BiF To jest wloska marka zgadujcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Lamborghini Miura Co to jest? :) Edytowane 17 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Zgadza się, a ten Gucia to Lamborghini Silhouette ;] Te kółka + wikipedia :lol: Edytowane 17 Grudnia 2006 przez BiF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgadza sie ;] a co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dodge Neon najprawdopodobniej rocznik 2005 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgadza sie. Teraz poszukam czegos trudnego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Kto zgadnie co to za bryka ? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) jestem na 90% przekonany, ze to Infinity G Coupe. EDIT. Poprawka, bez Coupe. Moze ktos sie pokusie o odgadniecie mojej zagadki pare postow wyzej. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 No to macie moze zgadniecie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Islero ? EDIT: Sorry, światła tamto ma okrągłe, a Islero ma bardziej kwadratowe ;] thuGG, to nie jest czasem jakiś Muscle ? Edytowane 17 Grudnia 2006 przez BiF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Zaden muscle car, ale miesni ma pod dostatkiem. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Jedyne czego jestem (chyba) pewien to to, że to "amerykansky" mięśniak... Może jakaś wskazówka ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Jest to włoski wóz, dalej nie podpowiadam, moze ktos sie znajdzie kto bedzie znal woz, jesli do 20 nikt nie odgadnie wtedy dam nastepna wskazowke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) ja bym obstawiał to czerwone autko jako Chevrolet'a Corvette chyba nie trafiłem :) Edytowane 17 Grudnia 2006 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Nie to nie jest Chevrolet :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Jest to włoski wóz, dalej nie podpowiadam, moze ktos sie znajdzie kto bedzie znal woz, jesli do 20 nikt nie odgadnie wtedy dam nastepna wskazowke. Najpierw przyjrzałem się kierownicy, potem odszyfrowałem napis na desce... Trochę mi to zajęło, ale... Pagani Zonda z kierownicą Nardi ;] Pagani Zonda F Bardzo, bardzo ciężka zagadka ;] @thuGG, i co Ty na to ? :) Edytowane 17 Grudnia 2006 przez BiF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Tak, to wlasnie Zonda, ale nie taka jak na zdjeciu, ja pokazalem wnetrze Zondy F, ale odpowiedz uznana. BTW Zonda F to samochod moich marzen :) Edytowane 17 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Wiem jakiej, bo trafiłem na stronę, ale mi się foty nie chciało szukać, bo zaraz by mnie ktoś wyprzedził :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 To powinno byc łatwe: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Sprobujcie moje odgadnac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 @Gucio89 Szczerze mowiac, interesuje mnie raczej nowoczesniejsza motoryzacja, moze jakas mala podpowiedz, dekada, narodowosc, cokolwiek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Lata 70 europejczyk jak za trudne podam kraj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Podaj zagadkowo kraj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Sasiad Polski :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Podpowiedz coś jeszcze, bo rzuciłeś tu "oldsmobilem" ;) Już wiem skąd 89 przy w nicku :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 A no trudno sie domyslic wieku :D a fura to hmmm niech wam badzie szwab ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 To, że to szwab to wiemy, przecież nie radziecki, albo czechosłowacki :lol: Ale jakaś podpowiedź :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Byla piosenka o tej marce ;] podpowiedz --> :banana: Czy jakos tak xD Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Opel GT rocznik 69' :D BTW, żadnej piosenki nie znam !! Edytowane 17 Grudnia 2006 przez BiF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...