Koen Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Co to jest ?: Orca c 113 A to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) A to?A to już było :P Caparo T1 Edytowane 18 Grudnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 A to już było :P Rzeczywiście :oops: Ale tego nie było: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Covini C6W Nastepne: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) thuGG Fighter S prosze to ;] killer wszechczasów.. i teraz jedno z najpiękniejszych Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 @Black War To jeszcze jakbys marke podal. GM EcoJet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Bristol Fighter S :) Domniemanie najszybsze auto na świecie... Wyżej podałem dużo szybszego. Veyron to przy nim pikuś. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) To czerwone to Ferrari P4/5 by Pininfarina na bazie Enzo. A to niebieskie to nie mam pojecia, narazie nie znalazlem co to, wyglada jak wygladzony Saleen S7, moze to jakis projekt studyjny Saleena, ale naprawde nie wiem. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Cholernie seryjne auta <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ale jakbysmy podawali seryjne auta, to kazdy od razu by zgadywal i nie byloby zabawy. Ale jak tak bardzo chcesz to masz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) To niebieskie to najszybsze seryjne auto ;] Wygląda jak połączenie przodu Saleena i tyłu Zondy Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Barabus TKR :) jakos znalazlem, ale sam nigdy bym na to nie wpadl. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 A to ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Heh, to łatwe, Porsche 959. Zgadnijcie moja poprzednia zagadke. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Coś ode mnie :) Typowo seryjne autko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Citroen C6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Citroen C6 -- pff, trzeba potrenować refleks :] -- Zgadnijcie moja poprzednia zagadke.To nie jest jakiś Buick? Początkowo po felgach szukałem wśród Chrysler'a, ale szybko się zniechęciłem ;) W dobrym kierunku w ogóle idę? Może niepotrzbnie szukam "za oceanem" ;] Edytowane 18 Grudnia 2006 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zupelnie zly kierunek, bardzo zly, zwrot o 180 stopni potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Dawajcie jakies szczegoliki a nie dajecie foty calych samochodow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Rotfl, już nie mam siły. Zamiast się uczyć to szukam pół dnia jakiegoś durnego samochodu ;] Jakiś geely? Zhonghua? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Wiesz niektore wozki sa takie, ze jak dasz nawet cala fote to ciezka zgadnac. Zapraszam do mojej wczesniejszej zagadki. @narcyz Nic z tych rzeczy, podowiedz, szukaj na wschod od Polski. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 GAZ Volga S 3111. 180 stopni zrozumiałem, aż za bardzo i za daleko zacząłem szukać ;) Pokłony dla mnie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Dobrze, moze cos zagadkujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 No własnie.. lepiej chyba dawac nie duze szczegoły ale "normalnych", seryjnych aut... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 C6, łatwe to było. Następnym razem dam coś trudniejszego :D @thuGG jak na wschód od polski to może coś azjatyckiego? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 @Piter6576 Przecierz narcyz juz odpowiedzial ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Spostrzegawczy jestem :lol: Wydaje mi się, że z tym też nie będzie problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) To może: Piter6576: Mazda 6 hatchback Edytowane 18 Grudnia 2006 przez bart3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Nie moge...za dobrzy jestescie :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 thuGG mnie to na Chinczyka wygląda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...