ULLISSES Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) Marcos GT2 :] Co to: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d19ae356da5217a0.html ? >>Edit Shantillas: Daj innym szansę. Co do podpowiedzi.... szukajcie na starym kontynencie. :] Edytowane 29 Grudnia 2006 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 Marcos GT2 :] Co to: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d19ae356da5217a0.html ? Wyglada jak kiepska podrobka Talbot-Lago T150. Mam dosc szukania, moze jakas podpowiedz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Dobra. Podpowiadam: to jest Włoch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 alfa romeo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jeszcze nazwa modelu by się stykła, bo trochę ich było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 ciężko dokładnie znaleźć ten model, sądzę, że to będzie któryś z serii 6C/8C 2XXX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Jeszcze nazwa modelu by się stykła, bo trochę ich było...1936 6C 2300 Prescara To bylo trudne :) Ale teraz cos latwego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) @thermalfake: Nieźle, całkiem nieźle. @Shantillas: Dokładnie ten model. Najbardziej denerwuje, że nazwa brzmi znajomo, nie? :P Odnośnie Twojej zagadki, to trochę przypomina Buick Le Sabre, lecz tył dziwnie schodzi jak w... El Camino. Nie chcę psuć zabawy innym, lecz stawiam na El Camino około '80 - '84. :P Pogrzebałem trochę i jestem niemal pewien, że to Chevrolet El Camino '83. Dobrze? Następny: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7fc997c369a75fa.html @Shantillas: Hehe. Zgadujesz... :] Edytowane 1 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 @ULLISSES zgadza sie, jest to EL CAMINO SS z 83r, moje marzenie :) Zadajesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 ford? w dobrym kierunku mysle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jak to mówią amerykanie... "not even close". Chociaż rozmiarem przypomina Forda Mustanga... Dla ułatwienia dodam, że przód tego wozu jest bardzo charakterystyczny i w stanach auto jest rozpoznawane przez fanów motoryzacji. W Europie raczej fani muscle cars będą go rozpoznawać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Niestety zostałem na święta bez neta i nie mogłem dać podpowiedzi :( To co dałem to połączenie wozu sportowego z terenówką rodem z Francji. Odpowiedź: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Mega Track Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Lezysz i kwiczysz ULLISSES :idea: Avanti: silniczek 5l 170km&339nM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Hehe. Jeśli chodzi o ścisłość to Studebaker Avanti, ale nie będę czepialski.. Zadajesz Orgiusz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 No to smialo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) Fiat Dino Coupe :twisted: Dajesz "Młody" B-) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/06c2a2c55c7045b2.html Edytowane 2 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Aston Martin Virage :wink: Nie wiedzialem ze bylo kombi [; Chyba mamy podobne zrodla samochodow ale musze sie upewnic [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Oldsmobil albo Lincoln? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 wygląda mi to na jakieś volvo... i tyle mogę powiedzieć xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) No ładnie. Teraz to sobie poleciałeś w kulki. Wiesz, jak trudno znaleźć ten wóz w sieci, jak się nie wie, czego się właściwie szuka? Mamy Cie! :P Excalibur (Wedding Car) - autko było w gumach Turbo (seria Classic) :P A masz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/dd75128200fb9b1e.html Edytowane 2 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Postaram sie naprowadzic leciutko. Nie nazwa, nie pochodzeniem ale przeznaczeniem dluuugiej wersji tego samochodu ;] Ech jak zwykle sie spoznilem z podpowiedzia [; A to Twoje rozgryze... Tylko z czasem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Panowie my też chcemy sie bawić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 @Pageup: Bawcie się. Po prostu musicie trochę szybciej wertować strony w Sieci. :P @Orgiusz: W Sieci są 2 wersje zdjęć dokładnie tego modelu - bez napisu i z napisem. Jak jesteś przynajmniej tak stary jak ja, to powinno Cię to naprowadzić... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Choleraaaaaa wyglada mi jak De Tomaso ale szczegoly mnie zabijaja [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 hmm zupelnie jak Maserati ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie, ale nazwa zaczyna się na "M". Taka podpowiedź chyba wystarczy, bo jakoś słabo idzie... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 MONTEVERDI hai 450 SS Bylo ciezkie... [; Moze cos latwego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) @Orgiusz Lamborghini Islero 400 GT Edytowane 3 Stycznia 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Gillet Vertigo wpadłem po linii nadwozia z gtr2 :) Edytowane 3 Stycznia 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Dobrze, zadajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...