ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Nie no, chłopaki. Wiem, że ja dałem niby trudne, ale Corvette i 914 to przesada w drugą stronę. A ten ostatni z bijącym po oczach znakiem BMW i wielkim wystającym "2" to już przesada. Dajcie coś bardziej ambitnego. Np: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3bcb271182658f1c.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) I co braciszku, znowu chcesz zabić temat, niestety ja nie moge zgadywać. Edytowane 5 Stycznia 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Dajcie coś bardziej ambitnego. Np: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3bcb271182658f1c.html Maska prawie jak w enzo :lol: Ogólnie to wygląda mi na jakiś amerykański pos. To samochód produkowany seryjnie czy prototyp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Powiem Ci, że trudno to nazwać seryjnym samochodem. Wersja sedan była wyprodukowana w bardzo małej ilości, a kombi to nie wiem - może kilka, może kilkanaście. Szczerze wątpię, aby ich było więcej niż 1000 (no może razem z sedanem). Właściwie niewiele wiadomo o tym samochodzie - jest dość żadki. A jest także mało znany, gdyż firma, która go wyprodukowała zajmuje się zdecydowanie inną częścią rynku samochodowego i z tego jest właśnie znana. Ten model to eksperyment na miarę.... Za dużo bym powiedział. Podpowiem na razie, że jest inna firma, która zrobiła podobny "skok w bok". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 i tak to wiele nie mówi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) No dobra. To auto jest dla tej firmy tym samym, czym dla Maserati jest Quattroporte. Ranga tej firmy jest równie prestiżowa i należy do tego samego segmentu co Maserati. Starczy? Orgiusz, już powinienem mieć tutaj Twojego posta z marką i modelem. I to bez tej podpowiedzi! :] Edit: Drobiazgi: Wyprodukowano w sumie nie wiele ponad pół tysiąca egzemplarzy, a wersja kombi robiona była na specjalne zamówienie, powstał prawdopodobnie tylko jeden egzemplarz tej wersji. :] Edytowane 5 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Lamborghini ? :P Z jakiego kraju ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 Nie Lambo. Jak powiem kraj, to będzie za proste - tam jest jedna marka supercars - przynajmniej z tych sławnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Aston Martin Lagonda B-) Wiedziałem, że juz je gdzies widziałem :D Skojarzyło mi sie z lambo, bo tez jest takie podobne :) No to lecim dalej :D : Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 No to lecim dalej :D : Cizeta Moroder :P A to: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Ford RS 2000 z 85roku Nastepnym razem daj cos trudniejszego ale bez Hardcoru jak ULLISSES ;) Co to ? Edytowane 5 Stycznia 2007 przez Shantillas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 No to było łatwe, po felgach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 (edytowane) Wygląda mi na Mitsubishi Sapporo, ale nie moge znaleźć takiej wersji sportowej. Na 99% jest to coś z Azji. Gdy patrzę na światła, to w głowie słyszę Datsun, ale już mi się nie chce szukać, bo śpiący jestem, a jutro wcześnie wstaję. Edytowane 5 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 moim zdaniem to nie japonczyk...ale moge sie mylic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 a czy to nie jest przypadkiem tzw. pszczółka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) To tez znam, ale za cholere nie mogę sobie przypomnieć takie za duże dziury w pamieci :P Coś japońskiego raczej :) Edytowane 6 Stycznia 2007 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) mi sie to kojarzy z jakimś filmem, cannonball czy jakos tak :> stawiam na mitasubiszi [; Edytowane 6 Stycznia 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Toyota Levin AE86 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Toyota Levin AE86 :?:E Niee, hachiroku jest całkiem inne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Widze, ze tym razem ja zapodalem hardcore a wiec mala podpowiedz. Auto pochodzi z za oceanu i mozna powiedziec ze bylo tam dosc popularne (sprzedawane pod dwoma markami) . W Europie bylo sprzedawane ale w znikomej ilosci. Co wazniejsze ten model na zdjeciu posiada pakiet sportowy znanej europejskiej firmy motoryzacyjnej, jesli uda sie odgadnac jakiej to zwyciezca otrzyma orzeszek ;) Edytowane 6 Stycznia 2007 przez Shantillas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Calkiem? Hmm Kill me ale linia nadwozia, nadkola, dzwi, szyby to w morde AE86 GT-Apex'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Calkiem? Hmm Kill me ale linia nadwozia, nadkola, dzwi, szyby to w morde AE86 GT-Apex'a Niestety ale NIE, Apex ma inny przod... w tamtych czasach autka byly bardzo podobne do siebie stad te podobienstwa, chocby Mitowisi Colt'a. I jak juz podpowiedzialem autko z nowego swiata, nie kwitnacej wisni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 (edytowane) Znalazłem tą fotkę w Sieci, obok pisze: "Dodge Omni 024 DeTomaso" :P Zapodajcie ktoś coś nowego. BTW: Oglądałem Omni już wcześniej, ale widząc praktycznie same hatchbacki w stylu Corsy A dałem sobie spokój... Edytowane 6 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Znalazłem tą fotkę w Sieci, obok pisze: "Dodge Omni 024 DeTomaso" :P Zapodajcie ktoś coś nowego. BTW: Oglądałem Omni już wcześniej, ale widząc praktycznie same hatchbacki w stylu Corsy A dałem sobie spokój... Diabeł twki w szczegółach :blurp: Autko sprzedawane rowniez jako Plymouth Horizon. W 1978 roku wybrane zosatlo samochodem roku :) No dobra wiec czekamy na kolejna zagadke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 Nikt nie zapodaje to ja zapodam. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a99da4e0c6c677d0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 to nie jest jakiś robiony hot rod czasem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 To nie jest hot rod Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 Z tą chłodnicą na pewno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) szczerze mowiac pierwszy raz to widze i mysle ze ciezko bedzie komus zgadnac co to jest. mysle ze troche przesadzacie z tymi zagadkami. Uwazam ze jednak powinnismy dawac auta ktore jednak powstaly choc w kilkunastu sztukach lub sa chociaz wytworem jakiejsc znaczacej/charakterystycznej marki w swiecie motoryzacji i/lub mialy jakis znaczacy wplyw w historie motoryzacji. Bo zawody kto znajdzie bardziej egzotyczne auto są bez sensu... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « uwaga sie tyczy demona. Edytowane 7 Stycznia 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 W takim razie macie coś łatwiejszego na podtrzymanie topicu: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5bbdbf14682186d4.html I nieco trudniejszego, ale tez seryjnego: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/66bfcfaec47ebcdd.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...