und3r Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Heh właśnie wstałem, pomyślałem co to może być i przypomniałem sobie pewien model Lambo. Lambo GTV!Oczywiście, ze Lambo GTV. Jest to pierwszy model Lamborghini - jego powstanie było wynikiem słynnego sporu pomiędzy Ferruccio Lamborghini a Enzo Ferrari - Ferruccio narzekał na sprzęgło w swoim nowym Ferrari i postanowił powiedziec Enzo, aby poprawil je w kolejnych modelach. Ferrari odparł, ze nie bedzie sluchał uwag jakiegos traktorzysty (Lamborghini zaczynal od robienia traktorow). L. stwierdzil wiec, ze jeszcze mu pokaze jak sie samochody robi i stworzył model 350 GTV, ktory jak na tamte czasy był cudem techniki, lepszym od jakiegokolwiek Ferrari. FOTY: (duże) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Więcej zdjęc: http://www.kldconcept.com/index.php?file=G...orie&cat=12 Edytowane 11 Stycznia 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Alfa Romeo Montreal któregoś ze stylistów ? tylko czemu ten przód wykastrowany Dobry kierunek (choć silnik amerykański), ale to coś bardziej egzotycznego niż alfa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Czyzby Maserati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Nie, firma przestała istnieć w latach 70-tych. Na początku istnienia (lata 50-te) produkowała taki mały samochodzik, sprzedawany też pod marką BMW (coś jak dzisiejszy smart). Nadwozie tego z zagadki zrobione przez Bertone, podwozie przez byłego inżyniera Ferrari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Iso Griffo IR8 Coupe Bertone? ;) Naprowadziła mnie Isetta - czyli małe autko produkowane pod marką BMW. Tak przy okazji, to było także produkowane pod innymi markami: http://en.wikipedia.org/wiki/Isetta Gdyby nie podpowiedź, to nadal przeglądałbym grupę AMC. OT: Zauważyliście, że dzięki temu tematowi poznajemy historię motoryzacji...? :] Edytowane 11 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgadza się. Tak myślałem że isetta to będzie za duża podpowiedź :P Zadawaj :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Umówmy się, że ja nie zadaję za każdym razem jak zgadnę - zgadywanie to lepsza zabawa. Od czasu do czasu jednak coś rzucę - obecnie nie mam natchnienia. Dawajcie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Hehe, google mi zwróciły pewien obrazek w szukajce [; To raczej nie seryjne autko, albo inaczej, seryjne wydane pewnie w kilku tkich egzemplarzach :P Edytowane 11 Stycznia 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Wyglada mi na merca, ale szukam dalej » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « ps. nie dawajcie autek tuningowanych, jedynie fabryczne..... gogle mi zwrocilo taki tekst ;) asma_mercedes_benz_ml_gladiator2 ok, nastepna zagadka. Ta marka juz padala w temacie jednak oficjanie ona juz nie istnieje (oj od dawna). Model ponizej to proba reaktywacji. W swoich latach swietnosci wypusicila na rynek jedno z najpieknijeszych autek swiata. :D Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Shantillas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) To nie tuning, chociaz..? Wyszło widze sporo tych samochodów.. :P Jeździłem takim ale 'fabrycznym' ;) Dobry kierunek obrałeś.. :( Dokładniejsza nazwa to.. ? Zadajesz ;) Można sie sporo nauczyć ale jak sie zadaje pytanko [; bo ja szukać nie umiem [; Edytowane 11 Stycznia 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Hmm widac Topic padl po mojej zagadce, wiec poddaje sie. Jest to Talbot-Lagos 350GT Niech ktos zada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 No to może teraz ja :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 To może jakiś Pontiac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 kuki daj jeszcze jedną fotę, trudno cokolwiek rozpoznać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ford taunus po lekkim tuningu ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Przecie na pierwszy rzut oka widac, ze to DeTomaso Longchamp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Przecie na pierwszy rzut oka widac, ze to DeTomaso Longchamp :)Zgadza się :) :) Myślałem ze trochę dłużej pogłówkujecie B-) Shantillas zadajesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgadza się :) :) Myślałem ze trochę dłużej pogłówkujecie B-) Shantillas zadajesz :wink: Niech ktos teraz zada, ja niestety mam teraz natlok pracy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Niech ktos teraz zada, ja niestety mam teraz natlok pracy.No to macie kolejnego klasyka: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0156221bf36d96dd.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 szmelcwagon corrado ;) niech ktoś inny zadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Pewnie łatwe, ale nie mam już czasu szukać czegoś trudniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 corrado :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 szmelcwagon corrado ;) niech ktoś inny zadaje No, teraz lepiej Wam poszło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 bart3d Wyglada mi to na Merc'a SL tylko nie moge go dopasowac ani do 280 ani do 300 ani do 230 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) To nie merc a coś z Europy środkowej :P edit: Widze że dałem tak samo "łatwe" jak 350GTV und3r'a :/ Edytowane 17 Stycznia 2007 przez bart3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Pierwsze co mi sie skojarzylo to Moskwicz :lol: , ale to nie to:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Syrena Sport Grafika:Syrena_sport2.jpg Zaraz zadam następne. Edit: @dwaIP uhm zadajesz Edytowane 17 Stycznia 2007 przez jesus79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 o jakieś cuś warszawsko syrenkowate ale widz eże dojczlandowskie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) wartburg a to? Edit: Skoro nikt nie zgadł przez kilka dni podaję rozwiązanie: Jest to Datsun roadster SRL 311 z połowy 1967 r. popularny w Japonii i Kanadzie Wiecej o tym samochodzie tu http://www.datsun.org/ Edytowane 21 Stycznia 2007 przez dwaIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Kolejna zagadka tym razem dużo łatwiejsza: Jaki to samochód: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...