narcyz Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Rzeczywiście dużo łatwiejsza. Bez kitu, Challenger R/T każdy pozna ;] Ja nie zadaje. --edit-- :P Edytowane 21 Stycznia 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Też łatwe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Rzeczywiście dużo łatwiejsza. Bez kitu, Chargera R/T każdy pozna ;] Ja nie zadaje. Zgadza się dokładniej jest to Dodge Challenger RT z 1970 r. i odegrał ważną rolę w filmie "Znikający punkt" (Vanishing Point) z 1971r w którym Kowalski próbował się przedostać z Colorado do Frisco unikając kontroli policyjnej nie dojechał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Dodge Charger Niech ktoś inny zada bo sesja i nie mam czasu:/ Edit: Ups nie zdążyłem Edytowane 21 Stycznia 2007 przez jesus79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) RR Phantom :] Edytowane 21 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 RR Phantom :]Jakbyś jeszcze podał która to 'edycja'(?) to byłoby gitowo, ale pewnie wiesz ;) Zadajesz :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgadza się dokładniej jest to Dodge Challenger RT z 1970 r.Bez przesady, jak to zgadza sie? tak jakbym zamiescil zdjecie Golfa i napisal zgadza sie to Passat :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Który? ten ;) Zadajesz, ja lecę się uczyć... tzn taki mam zamiar :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 chodziło o B6 ; ] zadajcie zadajcie, jadem nach krk ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/276424e9ba0d5b6a.html Zostawiłem jedną literke dla ułatwienia;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/276424e9ba0d5b6a.html Zostawiłem jedną literke dla ułatwienia;] momo racing ? @S_Works to jest fragment kadru z filmu "Znikający punkt" a Dodge Challenger należy do grupy Charger @S_Works masz rację co do dodge charger z 1970 bo wygląda tak na obu poprzednich fotkach był Dodge Challenger Edytowane 21 Stycznia 2007 przez dwaIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) momo racing ? @S_Works to jest fragment kadru z filmu "Znikający punkt" a Dodge Challenger należy do grupy Charger ad1. Znam obie wersje "Vanishing Point" ad2. Brednie. Rownie dobrze mozesz powiedziec ze Civic nalezy do grupy Legend, albo Tico do grupy Nubira czy Leganza. To sa rozne modele aut tego samego producenta. Edytowane 21 Stycznia 2007 przez S_Works Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 momo racing ?Ni:> Ta litera co zostawilem jest trochę "podchwytliwa" ;) . A samochod to jak zwykle w moich zagadkach klasyk;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Deska jak z VW, wersja angielska/amerykańska. Do tego jakiś dziwaczny obrotomierz. Już miałem obstawiać nową Jettę, ale prędkościomierz jest wyskalowany do kosmicznych prędkości. Kto u diabła wpakował tak paskudne zegary i kierownicę z poduszką do takiego wozu? Porażka na całej linii. Patrząc na obrotomierz, to mi japońcem pachnie. Ale ta kierownica rodem z Passata i obicia "home made" zbijają mnie zupełnie z tropu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Deska jak z VW, wersja angielska/amerykańska. Do tego jakiś dziwaczny obrotomierz. Już miałem obstawiać nową Jettę, ale prędkościomierz jest wyskalowany do kosmicznych prędkości. Kto u diabła wpakował tak paskudne zegary i kierownicę z poduszką do takiego wozu? Porażka na całej linii. Patrząc na obrotomierz, to mi japońcem pachnie. Ale ta kierownica rodem z Passata i obicia "home made" zbijają mnie zupełnie z tropu. Przecie widac ze to deska z jakiegos Mesia, a co do kiery z paska i deski z nowej jetty to dziwne masz skojarzenia ;) Edit: Hmm Brabus C v8 ?? :) Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Shantillas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Przecie widac ze to deska z jakiegos Mesia...Dobrze kombinujesz;] Edit: Hmm Brabus C v8 ?? :) Nie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ano Mesio - W201 i W202 ma identyczne zegary (poza prędkościomierzem ;)) Ja bym obstawiał coś z przedziału W126 i W140. Tyle, że one mają bardziej wypchane zegary. W126 560SEC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ano Mesio - W201 i W202 ma identyczne zegary (poza prędkościomierzem ;)) Ja bym obstawiał coś z przedziału W126 i W140. Tyle, że one mają bardziej wypchane zegary. W126 560SEC ? Zimno;] Skoro juz znacie marke, to cenzura nie ma sensu;] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cb3c6f8eae89d3be.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Można by obstawiać 350 SL, ale wyskalowanie zegarów jest z innej epoki. Jest to na 90% jakiś model SL z okolic 1982-1998. BTW: Nie chce mi się wierzyć, że AMG zrobiło tą deskę - wygląda na samoróbkę. Edytowane 21 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Nie chce mi się wierzyć, że AMG zrobiło tą deskę - wygląda na samoróbkę.To jest seryjna deska :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 To jest seryjna deska :P To wygląda na zabawkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 To wygląda na zabawkę.LOL :P Masz tu dokladniejszą fote: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8cf33b8d43241f9a.html Roadster to limitowana edycja, ale wersja z dachem ma taką samą deske (tylko bez napisu Roadster). Ps. Jaka firma robi zabawki z takim odwzorowaniem szczegołow? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Jaka firma robi zabawki z takim odwzorowaniem szczegołow? :PKYOSHO robi dość dokładne modele nawet z silnikiem spalinowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 slk?:>Bliżej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 slk?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Tamiya, CMC , Minichamps ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 SLR by tu pasował (300SLR), ale on nie ma prawa mieć takich zegarów, bo to nie te czasy. CLK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 SLR by tu pasował (300SLR), ale on nie ma prawa mieć takich zegarów, bo to nie te czasy. CLK? Jeszcze tylko dokładny model i mozesz zadawac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Myślałem o tym modelu od samego początku (gdy okazało się, że to Merc), ale nie posądzałem firmy AMG o taką fuszerkę w jednym z najszybszych samochodów... No i spodziewałem się tam bardziej wypasionych zegarów. Potem znalazłem to. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « CLK-GTR AMG? Dlaczego wstawili coś tak tandetnego do takiego fajnego wozu? Ktoś zadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Dlaczego wstawili coś tak tandetnego do takiego fajnego wozu? Na fotce podanej przez und3r wygląda to dużo gorzej bo zamiast metalowej ramki jest jakiś owalny glut dookoła szyby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...