Gość Grzechu_1990 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Reaktywacja ;) EDIT: Nie. Edytowane 17 Lutego 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 (edytowane) Wołga?? EDIT: A to jest produkcji ZSRR?? Edytowane 17 Lutego 2007 przez Adler91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caillain Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 nsu ro80 (czy cos w tym stylu:))? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Tatra T613 Edit Jak nie jak tak Edytowane 8 Marca 2007 przez jesus79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 (edytowane) Tatra T613Nie, ale jesteś blisko, nawet nie wiesz jak bardzo ale nie jest to tatra :> Nie wiem jaki rok produkcji, ale coś z lat 70. Edytowane 18 Lutego 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Dobra, sam nie iwem co to jest dlatego licze na naszych przeszukiwaczy :P Co to za Audi ? :huh: Nie wiem czy to nie fake, a jeżeli tak to prosze o podanie nazwy tego pojazdu :P Editt: To nie fake, juzwiem co to za model, no to zgadywać ; ] Edytowane 26 Lutego 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Tatra T613 Edit Jak nie jak tak http://ourworld.compuserve.com/homepages/HYPHEN/t6138020.jpg To czemu widziałem napis Fiat T612?? :? Nie ważne... Zgadujmy dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Podejrzewam, ze to audi to jednak jakis custom ;] Daje nową zagadke. Sądze, ze dosyc łatwą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Podejrzewam, ze to audi to jednak jakis custom ;]Tak audi, skąd wiedziałeś ? :P To ma nazwe, model... W sumie dawniej to funkcjonowało pod nazwą AU z tego co pamiętam ; ] To jakisnissan czy ford? ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 To jakisnissan czy ford? ; ]Nie no troche inicjatywy, nawet znaczkow nie zacierałem, zeby bylo łatwiej hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Nie no troche inicjatywy, nawet znaczkow nie zacierałem, zeby bylo łatwiej heheNie jestem w te klocki dobry :P Nie zacierałeś, aparat sam zatarł ; ] Znaczek firmy to jakieś kółko z czymśw środku chyba :P A mojego nikt nie zgadnie ? ; ] n000by ;p editt.. tam miało być opel.. <_< Edytowane 1 Marca 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 czyżby mitsubishi lancer kombi?? łatwe /// tak, to wlasnie to - sam bylem w szoku widzac to auto jadace przede mna - FIPA macie coś równie łatwego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Kia Pregio. Edytowane 1 Marca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 stary mercedes tzw. beczka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 stary mercedes tzw. beczka?Tak, dokładnie Mercedes W123 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 zaznaczam że niestety nie wiem co to za auto... ale często je widzę w mojej okolicy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) Lancia Thesis. EDIT: Niech ktoś zadaje [; Edytowane 1 Marca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Skoda Fabia, a ta kobieta to Doda Elektroda :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Lincoln Continental Sedan 1969 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 "Klamki prawde Ci powiedzą" ;) Niech ktoś inny zada, brak pomysłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) pewnie i tak nikt nie odgadnie, ale co tam, ktoś inny zada pytanie i tak samo będzie znowu.. Co to jest? Nazwa jest 4 wyrazowa, wystarczy mi skrót ;) @ fipa Ni! :P Nie jest to żadne Q1/2/3/4/5/6 itp :P Zaczyna się na M :P Edytowane 2 Marca 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 jeep Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) pewnie i tak nikt nie odgadnie, ale co tam, ktoś inny zada pytanie i tak samo będzie znowu.. Co to jest? Nazwa jest 4 wyrazowa, wystarczy mi skrót ;) DKW Munga - Mehrzweck-Universal-Geländewagen mit Allradantrieb. Edytowane 2 Marca 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 No oczywiście! Zadajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 to teraz coś łatwego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Audi Coupe S lata 70' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Audi Coupe S lata 70' ?tak, Audi 100 Coupe S :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 tak, Audi 100 Coupe S :)Na allegro znalazłem :P A to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 jakies audi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 (edytowane) Audi S5 To teraz tak: Edytowane 2 Marca 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 To nie Morgan jakiś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...