Black_war Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Całe to banau ;] Opel gt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 no wlasnie banau i dlatego dalem wnetrze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Ok. to ja też jakiś banau umieszczę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 (edytowane) Warszawa? Edit: Warszawa 203 Edit: Chyba zgadłem, więc powtarzam moją wcześniejszą zagadkę którą nikt nie odgadł: @Mikelos Nie jest to japończyk, firma z europy. Edytowane 9 Marca 2007 przez jesus79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Całe to banau ;] Opel gt kurde wiedzialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 @jesus79 - wlasnie ze nie zgadles bo 223 :P a co do Twojej zagadki to mi wyglada na jakiegos datsuna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Warszawa? Edit: Warszawa 203 Edit: Chyba zgadłem, więc powtarzam moją wcześniejszą zagadkę którą nikt nie odgadł: @Mikelos Nie jest to japończyk, firma z europy. Podpowiedź: firma z kraju o kształcie buta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 wyglada na maserati biturbo ale ne moge dojsc co to dokladnie za model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Osz kurde :) Przeszukałem galerie wszystkich (chyba) firm samochodowych z Włoch i nie ma! :) Tylko Fiata nie chciało mi się szukać. Maserati sprawdzałem wszystkie modele (wg. wikipedii) i żaden nie pasuje do tego na zdjęciu. Przyznam, że ładnie zagiąłeś. Edytowane 11 Marca 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 A to nie jakas Alfa przypadkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) Osz kurde :) Przeszukałem galerie wszystkich (chyba) firm samochodowych z Włoch i nie ma! :) Tylko Fiata nie chciało mi się szukać. Maserati sprawdzałem wszystkie modele (wg. wikipedii) i żaden nie pasuje do tego na zdjęciu. Przyznam, że ładnie zagiąłeś.No właśnie. Edit: Ale piękne, nie! Edytowane 11 Marca 2007 przez jesus79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Fiat 128? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Fiat 128?Nie, więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 (edytowane) mam go: fiat 130 coupe rocznik 1973 http://www.ritzsite.net/Fiat_Dino/1973_Fiat_130_coupe.JPG ;) Teraz ja : Edytowane 11 Marca 2007 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 mam go: fiat 130 coupe rocznik 1973 http://www.ritzsite.net/Fiat_Dino/1973_Fiat_130_coupe.JPG ;) Zadajesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Citroën SM Niech ktoś zadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 11 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2007 Citroën SM Niech ktoś zadaje. http://img61.imageshack.us/my.php?image=4ad2f8c386sn8.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 jakis brytyjczyk... moze podpowiedz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 jakis brytyjczyk... moze podpowiedz? coś widzę że trudne.. :) Nie brytyjczyk, samochód z za zachodniej granicy PL.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) Aston? Nie brytyjczyk Próbujcie, jak nikt do jutra czegoś nie wymyśli to podam markę, może model ktoś bedzie znał. Niemiecki samochód..aj nie zauwazylem :P cholera znam ta linie... Edytowane 14 Marca 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 Aston?Nie brytyjczyk :wink: Próbujcie, jak nikt do jutra czegoś nie wymyśli to podam markę, może model ktoś bedzie znał. Niemiecki samochód.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 bardzo piorunujące podobieństwo do audi 100s coupe http://www.audi-100-coupe-s.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 14 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2007 (edytowane) No przecież ktoś udzielił odpowiedzi : Citroen SM. Btw.: Citroen to francuz a nie niemiec. EDIT: co do tego fiata 130 ... jest jeden jedyny na ebay'u do kupienia :D numer 150101232872 Edytowane 14 Marca 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 No przecież ktoś udzielił odpowiedzi : Citroen SM. Btw.: Citroen to francuz a nie niemiec. EDIT: co do tego fiata 130 ... jest jeden jedyny na ebay'u do kupienia :D numer 150101232872 Po drodze byla jeszcze jedna zagadka ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) ano tak ... nie zauważyłem wcześniej ... :( Obstawiałbym na Forda Taunusa albo na Opla Mantę/Monzę ... tylko nie wiem który z tych trzech .. wszystko przez te skrzela na tynym słupku :( Edytowane 15 Marca 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 (edytowane) ano tak ... nie zauważyłem wcześniej ... :( Obstawiałbym na Forda Taunusa albo na Opla Mantę/Monzę ... tylko nie wiem który z tych trzech .. wszystko przez te skrzela na tynym słupku :( Żaden z tych trzech chociaż marka jednego z nich trafiona:) edit: Dobra obiecałem dokłądną podpowiedź to mata;) Ford.. Edytowane 15 Marca 2007 przez zul22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 no kurde ale podpowiedz dales z krajem na zachod od pl hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 No dobra ale jaki Ford ? Bo mnie zaciekawił kurka wodna .... fajny bryk nie ma co :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 no kurde ale podpowiedz dales z krajem na zachod od pl hehehe za zachodnią granicą;) a odpowiedz to... Ford Osi :lol: zapodajcie cos :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) za zachodnią granicą;) a odpowiedz to... Ford Osi :lol: zapodajcie cos :wink: to bardziej włoskie auto niż niemieckie ;) OSI - Officine Stampaggi Industriali - siedziba w Turynie ;) http://jalopnik.com/cars/osi/the-most-beau...m-ts-220770.php http://users.telenet.be/osi20mts/OSIinfo.html Edytowane 16 Marca 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...