zulik_ Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 to bardziej włoskie auto niż niemieckie ;) OSI - Officine Stampaggi Industriali - siedziba w Turynie ;) http://jalopnik.com/cars/osi/the-most-beau...m-ts-220770.php http://users.telenet.be/osi20mts/OSIinfo.html No cóz Ford na starym kontynencie ma głowne przedstawicielstwo w Niemczech.. więc moim zdaniem niemiecki. A że włoscy styliści się dorwali. Wyraźnie jest napisane że jest to "(...) rebodied Taunus" a Taunus to typowo niemiecki twór :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 (edytowane) to teraz cos moze ode mnie http://img162.imageshack.us/my.php?image=91662367rw5.jpg Edytowane 16 Marca 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) hmmmmmm wygląda jak Fiat Spyder ... tylko czy aby na pewno :| EDIT: chociaż te skrzela moga wskazywać na BMW... tylko które :( nie wiem ..... ale się dowiem :twisted: Edytowane 17 Marca 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Nie wiem co to za zwierz, ale mogłes dac tylko fragment przedstawiający lusterka;] Są... charakterystyczne :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 hmmmmmm wygląda jak Fiat Spyder ... tylko czy aby na pewno :| EDIT: chociaż te skrzela moga wskazywać na BMW... tylko które :( nie wiem ..... ale się dowiem :twisted: Oto ja - mowie Ci ze to nie jest BMW ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zupelnie druga strona globu Panowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Jakis Dodge to nie bedzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 tez nie te okolice :] Dam wieksza podpowiedź: Kraj Kwitnącej Wiśni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Mazda Cosmo Sport Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 A myslalem o mazdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Mazda Cosmo SportBrawo :) zadajesz :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Škoda 120 Coupé Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 dzis taka widzialem w idealnym stanie. naprawde ladne auto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Dokładniej to jest Skoda 120 Rapid Sport o ile dobrze pamiętam ... ten sport niekoniecznie ale chyba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) To jakby ja teraz :wink: Edytowane 21 Marca 2007 przez zul22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) To jakby ja teraz :wink: Tatra MTX Edit: Żeby uprzedzić pytania, nie jest to prototyp, można go kupić relatywnie tanio, jak na samochód który posiada przyśpieszenie 0-300 km/h lepsze niż Veyron Edit: Brawo, jestem w szoku że tak szybko. Edytowane 21 Marca 2007 przez jesus79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) Tatra MTX Edit: Żeby uprzedzić pytania, nie jest to prototyp, można go kupić relatywnie tanio, jak na samochód który posiada przyśpieszenie 0-300 km/h lepsze niż Veyron Gumpert Apollo :wink: Edytowane 21 Marca 2007 przez zul22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 fordzik?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 fordzik?:>Mnie bardziej podchodzi pod jakiegoś Datsuna, ale nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Mnie bardziej podchodzi pod jakiegoś Datsuna, ale nie znalazłem. Datsun nie, ale te klimaty:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) Mitsubishi Lancer I ? ;) no to: edit: jak checie podpowiedź to wołać ;) edit2: no dobra, mała podpowiedź: autko produkcji skandynawskiej edit3: jak nikt nie zgadnie do jutra do 14:00 to dajcie inną zagadkę ;) Edytowane 24 Marca 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Mitsubishi Lancer I ? ;) jak zgadłem to: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « zgadles;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Mitsubishi Lancer I ? ;) no to: (obrazek) edit: jak checie podpowiedź to wołać ;) edit2: no dobra, mała podpowiedź: autko produkcji skandynawskiej edit3: jak nikt nie zgadnie do jutra do 14:00 to dajcie inną zagadkę ;) widze ze nikt nie zgadl... jest to Jösse Car Indigo 3000 ;) niech ktoś inny zada zagadke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) http://img127.imageshack.us/img127/7355/obrazekac1.th.jpg [; Mercedes 230 nazywany "Kubuś";) NIE CYTUJEMY OBRAZKÓW!!!!!1 :mad: //Orgiusz Edytowane 25 Marca 2007 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Mercedes 230 nazywany "Kubuś";)Nie, "Kubuś" miał okrągłe światła, ale powiem że blisko-w sensie marka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Mercedes 200 ~1968 ? Jeśli tak to tutaj moja zagadka... Edytowane 25 Marca 2007 przez jacoleq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Nie. Późniejszy rocznik. EDIT: Dobrze, wreszcie ktoś zgadł [; Edytowane 25 Marca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 mercedes w115 - banau... wiec ja tez dam banau: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...