Mikelos Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 watek zamarl... moze ktos cos zapoda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 sam mogles zapodac :P ale dobra dobra dam cod od siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Honda NSX - "japońskie Ferrari" Ktoś zadaje (bo wydaje mi się, że zgadłem) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Ej no - to, że zapomniałem o tym topicu nie oznacza, ze mozecie zignorowac moją zagadkę :lol: . Gucio słusznie zauważył, że drzwi są otwierane do góry, a samochod jest seryjny. Wrzuce Wam jeszcze dzisiaj lepsze zdjęcie (o ile znajde), jak nikt nie ma pojęcia co to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 dobra ja zarzuce cos szybkiego » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 und3r: To jest jakiś wynalazek w skali światowej lub wersja przeznaczona na wyspy. Generalnie jakiś rzadki supercar z lat 90 (sugerując się deską rozdzielczą). Ant3k: Pierwsze skojarzenie - Korea. :] Potem normalny napis TAXI i daje do myślenia. Nie widzę blach. To jakiś prototyp? Jedna z tych elektrycznych zabawek, co mają mieć bodajże w Chinach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 wprawne oko znajdzie znaczek firmy. jest to prototyp ale nie wszedl do produkcji niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 OMG? Znaczek (kolory) + ten przód... Alfa? Serio? Alfa Romeo (1976r) - New York Taxi (prototype) http://alfa156selespeed.altervista.org/pro...i/prototipi.htm Ktoś zadaje. Edit: To Alfa czy nie, bo już nie wiem. Italdesign to to nie jest. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Znaczek jest podzielony na 2 czesci pionowo. Jest to marka troszke wyzej stojaca niz narodowe samochody, tak jakby limuzyny itp. ogolem prawie to samo, ale wypasione niezle ;) Edytowane 29 Maja 2007 przez Ant3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Zawodzicie mnie panowie;] (Znowu małe zdjęcie, ale liczę na Was;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Stawiał bym na Aston Martin ale model nie mam pojęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 tvr? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Bristol Fighter: http://www.bristolcars.co.uk/BristolFighter.htm Zadajcie ktoś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 (edytowane) Geograficznie jesteście blisko;] Podpowiedź: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « EDIT: ULLISSES mnie uprzedził;] Edytowane 30 Maja 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 A tak żeby nie było to Fighter w tym temacie już przynajmniej 2 razy się przewijał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) Tak przy okazji i trochę offtopowo: może zgadniecie co to za samochód :D Edit: nie to nie jest punto Edytowane 31 Maja 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Widać passata, golfa 3 i calibre [; A ten pierwszy to jakiś fiat, może punto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 mi to wyglada na corse B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) FIAT Seicento(Sejczento) Edytowane 31 Maja 2007 przez Xavi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Wygląda jak Kadett, ale w nich chyba nie było uchylanych szyb tylnych. Ewentualnie Astra F. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Hmm... Rover 200 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Światła niczym punto.. ;| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Wygląda jak Kadett, ale w nich chyba nie było uchylanych szyb tylnych. Ewentualnie Astra F. Blisko blisko .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 (edytowane) corsa b?:> widze ze bylo... kurde... Edytowane 31 Maja 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Cali? Tylko jakoś tyłu nie widzę... edit1: Cali było... edit2: Jak to nie jest ani Kadett, ani Astra F, to tylko Nexia :P edit3: Na 99,999999% Nexia hatchback :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 edit3: Na 99,999999% Nexia hatchback :P Nooo brawo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Renault albo Mercedes ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Peżoty mają też podobne.. albo jak wyżej.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Prawie bym powiedzial ze to Accord [; Ale w glowie cos mi stuka hamerykanskie coupe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Nissan 350Z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...