Miazga82 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Tak naprawde to Daewoo L4X ;) Ewentualnie Holden Caprice. A to? http://img408.imageshack.us/img408/7642/abcbarq1.jpg Nom to L4X A to co zapodałeś wygląda bardzo fajnie. Jakiś mix audi i acury? :) Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Może troche podobny do audi ale to amerykańska marka, taka średnio popularna i te wozy chyba nigdzie indziej nie są sprzedawane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Przydała by sie jakaś podpowiedz, bo nikt nic nie napisał od wczoraj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Troche utrudniłem bo tamto to był koncept. To wersja produkcyjna z 2006. roku: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 (edytowane) Lincoln? EDIT: Zadaj ktoś :) Edytowane 4 Czerwca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Tak, dokładniej to lincoln zephyr. Zadajesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 EDIT: Zadaj ktoś :)Jak nie chcesz to ja chętnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Najpierw myślałem, że to Hummer. Po rzuceniu jednak okiem na wnętrze Hummera, zrozumiałem że to coś znacznie większego. Wtedy wyczaiłem, że to wnętrze tira... i napis "truck (cośtam)" na konsoli. Haczyk w tym, że ciężko znaleźć markę i model. Volvo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Najpierw myślałem, że to Hummer. Po rzuceniu jednak okiem na wnętrze Hummera, zrozumiałem że to coś znacznie większego. Wtedy wyczaiłem, że to wnętrze tira... i napis "truck (cośtam)" na konsoli. Haczyk w tym, że ciężko znaleźć markę i model. Volvo? Dobrze kombinujesz .... ale to nie volvo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skibi Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ford ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 styl kierownicy wskazuje na Kenwortha jeśli nie to, to jeszcze mam po głowie pare innych (niepotrzebne skreślić) Freightliner, Peterbilt, Mack, International Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Oj Panowie.... DAF CF65? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 (edytowane) Oj Panowie.... DAF CF65? :)No pewnie, bardzo popularny pojazd na naszych drogach. Edytowane 5 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Damn it. A oglądałem DAFy akurat. Niestety piekielnie ciężko znaleźć fotki z wnętrza - szczególnie samochodów innych niż osobowe. jacol, zadajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 ULLISSES: coś mnie naszło że to może być DAF i wpisałem DAF interior, było na pierwszej stronie prawie identyczne zdjęcie :) Ja dam takie. Myślę, że szybko odgadniecie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Nah. Też Amerykański, ale większy :) Najczęściej występuje z silnikiem 4.0 V6, więcej nie podpowiem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Może siakiś Ford? Na pewno coś terenowego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 To jest Ford Explorer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Miazga82: zadajesz :) Powiem wam że jak na 2.5 tony i "tylko" 204 kuce to ładnie się zbiera :] Edytowane 6 Czerwca 2007 przez jacol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) 2006 rocznik I ten sam samochód tylko ze wersja z 2008 roku Edytowane 6 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 jacol: I tu był pies pogrzebany - ja używałem "inside" i "dashboard". :| Miazga82: Szkoda, że nie zamalowałeś adresu w prawym dolnym rogu fotki ("autowp.ru"). Zapewne to auto tam gdzieś jest. 2008 wygląda jak Chevrolet, ale 2006 sugeruje jakiś wynalazek w stylu Seata/Alfy/koreańca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 (edytowane) Subaru Tribeca Jak ktoś grał w mafie to powinien wiedzieć :) Edytowane 6 Czerwca 2007 przez papillon86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Miazga82: Szkoda, że nie zamalowałeś adresu w prawym dolnym rogu fotki ("autowp.ru"). Zapewne to auto tam gdzieś jest. 2008 wygląda jak Chevrolet, ale 2006 sugeruje jakiś wynalazek w stylu Seata/Alfy/koreańca. Taa tylko, ze mimo tego znalezienie takiej fury na stronie autowp.ru nie bedzie łatwe. Subaru TribecaBrawo Zadajesz pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 w mafie nie gralem ale mi to wyglada na Corda, tzw trumne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 w mafie nie gralem ale mi to wyglada na Corda, tzw trumne... Zgadłeś :) Cord 810 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 to dam cos latwego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2007 Lamborghini Miura Chyba ktoś zadaje, bo szanse na pudło są dość małe... ;) Dowód: http://www.bork.ca/pics/cars/lamborghini/L...20MIURA%202.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 TO ja zadaje jak nikt nie chce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 Cadillac STS/CTS? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 8 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2007 kurde znowu tak szybko :( TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...