el_gringo_dado Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) MAM!! Kia Sport Concept Jako ze jestem tego pewien na 101% to moze zadam, ale to będzie proste Edytowane 10 Czerwca 2007 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 @el_gringo_dado zgadza sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 1969 ASTON MARTIN DBS COUPE http://www.heritageclassics.com/astonmartin.html Zadaje ktoś :P Edit: Dobrze, nie myślałem, że to będzie aż tak proste...Nie było. Oglądałem muscle cars - to, że znalazłem go na liście, to cud/przypadek/błąd w google. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dobrze, nie myślałem, że to będzie aż tak proste... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) to ja znowu zadam ;] to moze byc bardzo trudne ale nie konecznie podpowiem jak nie bedziecie wiedziec PS: nie jest to prototyp ani jakis wiesniacki tiunig Edytowane 10 Czerwca 2007 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 jakies clk albo cos w tym stylu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 nie CLK ale blisko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Mercedes SLK55 AMG? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 nie ale jeszcze blizej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) W takim razie CL albo SL, bo chyba wszystkie inne już mają słupki. Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 CL 55 AMG... Chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 zgadza sie: Mercedes CL55 AMG F1 Safety Car niech ktos zada chyba ze nie ma chetnych ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Ja chcę, ja chcę. Mogę? :) Edit: Że tak szybko odgadniecie to się nie spodziewałem... Zobaczycie następnym razem! Nie będzie łatwo ;) :P Edytowane 11 Czerwca 2007 przez jacol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 a widzisz innych chetnych? ten co zgadl raczej sie nie kwapi wiec zadaj jak chcesz ja sie wstrzymam ;] a zadal bym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 OMG... Z glupa wpisalem GMC... Yukon XL... KaxxL Make my day... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 ok ;] to moze byc bardzo trudne ;) jak cos to podpowiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 To to już perwersja... dajesz zdjęcie wnętrza zapewne którejś z limuzyn gdzie każda może mieć inne.. Jedynie tv może nam podpowiadać jej wiek.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 mowilem ze bedzie trudne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Szukaj w temacie Excalubur... Chyba ze sie myle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 nie mylisz sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Ide puscic totolotka... Next! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Kaxxl a nie mogłeś odrazu dać tego drugiego zdjęcia ;] ? Jak już mówiłem limuzyny nie mają takich samych wnętrz każda i poznać po nim to czysta loteria.. A pozwole sobie zadać ;) Może być za łatwe no ale cóż.. Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Banalne :P EDIT: Sie spóźniłem <_< Black_war jakiś Jaguar? Edytowane 11 Czerwca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) Blackwar Kia Opirus oczywiście Edytowane 11 Czerwca 2007 przez JacekN8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 JacekN8 Dobrze :) Szczerze myślałem, że przynajmniej jedna osoba pomyśli, że to Merc okularnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zadaję! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 grzechu: porsche 356? fipa: ford transit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 grzechu: porsche 356? Tak ;) Ja obstawiam że jest to ducato. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 jest to albo najnowsze ducato albo któryś z jego bliźniaków- citroen jumper lub peugeot boxer( ale nie jestem pewny, czy najnowsze są takie same) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 jest to albo najnowsze ducato albo któryś z jego bliźniaków- citroen jumper lub peugeot boxer( ale nie jestem pewny, czy najnowsze są takie same)Dokladnie to Boxer - zadajesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...