Black_war Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Chyba :) ? Strzelam... ferrari 166, nie mam więcej pomysłów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Nie :] Kolejna podpowiedz: w swoim okresie bylo najszybsze i wygrywalo la mans Marka istnieje do tej pory i ma sie bardzo dobrze Tylko oprocz marki prosze o model ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 To bedą totalne strzały BMW V12 LMR BMW M1 BMW M3 GTR '94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) Nie ale marka dobra ;d To bylo auto seryjne tylko delikatnie je zmieniali i jechalo w wyscigach Edytowane 1 Lipca 2007 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) BMW 328 Roadster I nie wygrywało La Mans, w 1939 dojechało na 5 pozycji. BMW raz wygrało 24 godzinny rajd La Mans i było to w 1999r. Edytowane 1 Lipca 2007 przez Abdel_k9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 zgadza sie, zadawaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 (edytowane) mogę ja? Edytowane 1 Lipca 2007 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2007 Syrenka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 mogę ja?wartburg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) nie :D coś od naszych sąsiadów , nie powiem których:), teraz spotykamy bardzo duzo tych samochodów pod tą nazwą(tylko nowa wersja oczywiscie) :D Edytowane 2 Lipca 2007 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Powiedziales za duzo [; Skoda Felicia. Nie mam weny [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis144 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) hehe zgadłes:D Edytowane 2 Lipca 2007 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 No to ja zadaje... raczej latwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) No to ja zadaje... raczej latwe :) rzeklbym bardzo latwe, Saab 9-5 :) edit: nie bede orginalny i tez dam cos latwego :) Edytowane 2 Lipca 2007 przez Shantillas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Chevy Impala jak mniemam? EDIT: fipa: tak. Edytowane 2 Lipca 2007 przez jacol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Nissan Maxima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Nikt nie zadaje to ja to zrobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 jensen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Fiat, Skoda ? Edytowane 4 Lipca 2007 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Nie ;) Narazie powiem tylko, że europejskie (co i tak widać po sylwetce ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 ford? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Renault Floride 1959-67 /zamienna nazwa Caravelle a teraz hint: Italia Edytowane 7 Lipca 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatline Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Abarth 1500 Biposto Coupé :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 zgadza się, zadajesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 skoro nikt nie chce zadawać ;) : co prawda jest to prototyp, jednak auto jest ciekawe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 co prawda jest to prototyp, jednak auto jest ciekaweKtoś tu zasad nie zna :? ZASADY ZGADYWANKInależy starać sie zadawać tylko zagadki dotyczace samochodów seryjnych, nie prototypów, tuning też odpada. Ale jak mamy zgadywać to obstawiam coś francuskiego [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ktoś tu zasad nie zna :? Ale jak mamy zgadywać to obstawiam coś francuskiego [; Znam, ale wczesniej tez byly prototypy i jakos duzego sprzeciwu nie bylo :) To nie francuz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Z jednej strony bije mi cos szwedzkiego a z drugiej pokroju GM... I czuje 2 polowe lat 80 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 a mjie wyglada na dziwny wymysl japonski... za kare ze dales prototyp to daj duuuzaaaa podpowiedz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 (edytowane) obstawiam lata 1975-85, nowsze to już jakieś powszedniejsze i bardziej okrągłe Edytowane 11 Lipca 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...