beka Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 tak, rocznik 67' :) To teraz trudniej : (powiem, że Europa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Łatwe, renault spider :P Chyba zgadłem więc od razu zadam: Podpowiedź - produkcja japońska Edytowane 20 Lipca 2007 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 zgadłeś... podpowiedz jaki kontynent to Twoje, bo nie mam pomysłu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 seat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Subaru R1 Edytowane 21 Lipca 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 (edytowane) Wiem że ten model był na ostatnim Ferrari Concorso D'Eleganza (zresztą zdjęcie jest właśnie z tej imprezy) ale nie moge znaleźć nazwy :P Edit: Ferrari 250 GT Bertone Berlinetta Widze że dowaliłem więc dam podpowiedź: jeden z bardziej popularnych japońskich samochodów sportowych, najnowsza generacja jest produkowana do dziś.. Edytowane 22 Lipca 2007 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@t Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Jej wysokość Toyota Celica I - dokładniej Toyota Celica ST Podpowiedź: Japonia, silnik 600cm3, dwa cylindry Edytowane 23 Lipca 2007 przez P@t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Nadal keine Ahnung :P Chyba jednak lepiej dawać małe fragmenty jakichś w miare popularnych samochodów niż całe zdjęcia takich które ciężko z czymkolwiek skojażyć :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@t Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) No dobra, wiem że dziwoląg - Honda Z600 - produkowana na początku lat 70' PS. Niech ktoś zada:) Edytowane 24 Lipca 2007 przez P@t Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Dodam, że sam nie mam pojęcia co to jest. Spotkałem to na Cyprze i zrobiłem zdjęcie. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Prawie sobie ucialem reke ze to Seat [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@t Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Austin A30 lub A35 z lat 50' - cięzko było znaleść jakiś punkt zaczepienia. Jak ktoś chce to niech zadaje, ja dopiero jutro znajdę czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 to ja zadam - starszy anglik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Czyżby e-type? edit: niech ktoś inny zada :P Edytowane 25 Lipca 2007 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 czyżby tak :) Zadawaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) A macie :) Podpowiedź: Rok produkcji 1966 Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Ciężko ;D, pewnie jakiś Rolls-Royce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 to nie jest żaden rolls-royce na pewno ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 buick? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Nie :lol: Jak ktoś chce to daje kolejną podpowiedź: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Nazwa marki i modelu zaczyna się na D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Duesenberg daje banalne, bo nie chce mi się wymyślać nic :) Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) KrisJR miało nie byc prototypów etc... A to nawet nie osiagnelo statusu prototypu... Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Eeeeeeeeeeeee zgaduje ktoś...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Eeeeeeeeeeeee zgaduje ktoś...? Widocznie dałeś jednak za trudne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ferari, Jaguar, lub Ford, ale po stylu czcionki na luczniku przychodzi mi Ford... Ale trudne cholernie, nic wiecej nie wymysle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2007 nazwa kojarzy się z Australią, ale samochód jest z Europy... jutro więcej podpowiedzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 nazwa kojarzy się z Australią, ale samochód jest z Europy... jutro więcej podpowiedzi :)renault kangoo :lol2: sry ale sie powstrzymac nie moglem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Dobra to włochy, marka typowo sportowo-luksusowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Lancia? Nadal nie widzę jej w google. Maserati? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 @ULLISSES miałeś rację to Maserati Boomerang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...