draak Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Tak, to faktycznie jest owoc niemieckiej myśli technologicznej. Aż tyle SUV'ów tam nie powstało, więc dalej nie podpowiadam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Benz GL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Mercedes GL 450 ? Dodam, ze to pierwszy sklasyfikowany Mercedes w tym segmencie, SUV roku 2007 ; ) Edytowane 6 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Powiedz mi, jak po karoserii rozpoznałeś wersje silnika? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Zdjecia pokrywaja sie z oficjalnym komunikatem pewnego serwisu w sprawie wygranej przez model GL 450 'SUV Of The Year 2007'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Poca, nie ociagaj sie- zadajesz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Edytowane 6 Października 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 (edytowane) Nie liczy sie, można odczytać z blachy :P Edytowane 6 Października 2007 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 To widze jakis nowy model buzi buzi? buzi buzi 500? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 Z blach? Ja tam nic wyczytać sensownego nie mogę. Wyczytać się nie da. Można się jedynie domyślić jeśli kiedykolwiek słyszało się nazwę wozu. Mi to wygląda na jakiś remake jednego z aut muscle car. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 6 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2007 RR 100EX, niech ktoś zadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2007 daewoo nubira? ;) albo jaguar xj tyle ze on ma wlew paliwa z drugiej strony.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Ej ej, bez dajewo mi tu :lol: Nie, to tez nie Jaggy [; Podpowiazdka: Edytowane 8 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 made in usa ale teraz nic nie przychodzi mi do łba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Tak, klasyk z USA. Auto z segmentu: luksusowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Linkoln Tałn Kar Zaraz zadam Jush @CBZ dałem pod wpływem impulsu, szukałem czegoś innego:P Podpowiedź 1: Auto luksusowe Pudło grzechu Także niemiec, ale nie Audi Ani żadna beta. Grzechu, E klasa ma doppelt Kugel augen:P (chodzi o reflektory), a pojazd na zdjeciu nie. Ano Poca, dokładnie w220 Edytowane 8 Października 2007 przez jesus79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Chyba wiem gdzie znalazles odpowiedz : ] Zadawaj, zadawaj, trzeba wreszcie ruszyc z tematem [ ; EDIT: No to dales w... tym zdjeciem ; ] Moze jakas podpowiedz... ? Edytowane 8 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Merc E klasa? Jeżeli tak (a pewnie nie [; ) to zadaj ktoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) To mi wyglada na jakiegos japonczyka... [?] Nie, to nie kitajec, kierownica nie po tej stronie. Bardziej mi to pasuje na Europe w takim razie. Swiatla ma cholernie dziwne... : | Co to ? : D EDIT: Audi RS 4 ? Edytowane 8 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 CBZ - nastepne zdjecie jakie dasz to co bedzie, wentyl w oponie czy kawalek rury wydechowej? Zerknij pare stron wstecz i zauwaz jakie zdjecia ludzie pokazuja. Jak nie masz pomyslu na zagadke to nie szukaj na sile znanego auta i nie wycinaj mu fragmentow 100x100px do screena -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) :arrow: Można dawać tylko kawałek samochodu, ale też akceptujemy pełne ujęcia. @jesus79 BMW 745 ? Edytowane 8 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 :arrow: Można dawać tylko kawałek samochodu, ale też akceptujemy pełne ujęcia.Musze dopisac w tym punkcie regulaminu, ze nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Jakos nikomu ze zgadujacych nie przeszkadzalo do tej pory. Zagwozdki nie byly trudne, same klasyki. Czasami nie da sie pokazac calego auta, bo odgadywalnosc wyniesie 100% w ciagu pierwszych 5 minut. EOT Oto zagadka, ktora zadal jesus79 Auto luksusowe Pochodzenie: Niemcy Nie jest to ani Audi, ani BMW Edytowane 8 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Benz S ----- Edytowane 8 Października 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2007 Dlaczego to auto kojarzy mi sie z Toyota Celica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Mnie się różne rzeczy z czymś kojarzą. Nie koniecznie dobrze ;] To nie Celica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Moze jakas podpowiedz ? To, ze to nie Celica to logiczne, choc pewne detale sa zblizone. Made in USA ? Edytowane 9 Października 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Teraz to takie modne autko w Stanach. Podobno dla młodzieży. Bo tanie a zarazem dobrze wypakowane. Silniki 1.5L - 108hp i 2.4 - 160hp. Opcjolanie sprężarka do 200hp. Przyszli klienci mogę wybrać detale do swojego nowego auta takie jak inne zderzaki, topy itd. full custom ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2007 Toyota Scion TC http://s164.photobucket.com/albums/u5/auta-z-usa/Scion_TC/ Tu wiecej o autku, bo rzeczywiscie ciekawe. Prosze zadawac beze mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...