PC_Speaker Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 jeśli wolno to może coś nieprodukcyjne ale ciekawe :P http://www.motofoto.pl/index.php/573 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Toz to przerobiony duzy fiat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 W jakim samochodzie siedzi ta kobieta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) Moze jeszcze zapytaj gdzie powiekszala sobie cycki. Jakis amerykanski krazownik najprawdopodobniej. Edytowane 21 Listopada 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 To samochód ciężarowy :lol: Kimkolwiek jesteś forumowiczu - zagadka rozwiązana, więc zadawaj.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Czyje to wnetrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 saab 9000 - zadaj jeszcze raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Fotki sa dosyc stare, wlasnie na tej imprezie wypromowal swoja impreze :D » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Samochód zagadka z tyłu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 125p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Wartburg ? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 17 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2007 Widze, ze robi furore, wiec macie ostatnie foto ;) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) WARTBURG na 100% panocki... Napisalem to wyzej panocku ;) Jak masz cos to wrzucaj, ja nie mam pomyslu :) My bad :) Nie macie tutaj listy furek które już były ?? Edytowane 18 Grudnia 2007 przez dszywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) Napisalem to wyzej panocku ;) Jak masz cos to wrzucaj, ja nie mam pomyslu :) A zrob taka liste jak Ci sie nudzi :lol: Komu by sie chcialo, zreszta dajesz inna fote autka, ktore bylo i juz jest zabawa ;) Edytowane 18 Grudnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Napisalem to wyzej panocku ;) Jak masz cos to wrzucaj, ja nie mam pomyslu :) A zrob taka liste jak Ci sie nudzi :lol: Komu by sie chcialo, zreszta dajesz inna fote autka, ktore bylo i juz jest zabawa ;) Innym się chce :P http://forum.pclab.pl/t235096.html No a skąd mam wiedzieć czy było czy nie, mam przeglądać te kilkadziesiąt stron :P? Dobra macie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 (edytowane) alfa romeo montreal - juz byla i chyba nawet ja ja zadalem... edit: tez cos zadam Edytowane 18 Grudnia 2007 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 brak pomyslow? to mala podpowiedz: zza odry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) NSU? Nawet napewno NSU k70 :) potem byl bardzo podobny vw :) Edytowane 22 Grudnia 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 sehr gut :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Co to? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) na 90% duesenberg model J... ewentualnie SJ Edytowane 23 Grudnia 2007 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 to włoch :) silnik jaki mial zostal tez uzyty do lokomotywy ktora ciagnela express :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Bugatti Royale :] Bugatti Royale, z potężnym silnikiem o pojemności skokowej 14 litrów. Silników wykonano więcej niż pojazdów, wobec tego pozostałe silniki zastosowano do napędu expresu kolejowego Trans Europa Express. Jeden z egzemparzy Royale sprzedano na licytacji w roku 1987 za około 15 milionów USD.Jedziesz jeszcze raz ;] Edytowane 29 Grudnia 2007 przez CBZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 chyba nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) chyba nie było1978 TOYOTA CROWN DELUXE więcej fot click Dla ułatwienia: nadwozie projektował Giorgetto Giugaro - powstało tylko kilka sztuk tego cacka :) Edytowane 4 Stycznia 2008 przez Paweł666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Italdesign Cala Niech ktos zada, nie mam pomyslu. Edytowane 4 Stycznia 2008 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Może nikt sie nie obrazi że tak dwa razy z rzędu zadaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 miura nastepnym razem zmien nazwe obrazka (lambomiura011600ci2.jpg):) sprobuj jeszcze raz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 miura nastepnym razem zmien nazwe obrazka (lambomiura011600ci2.jpg):) sprobuj jeszcze raz... Zapomniałem o tej nazwie :oops: Mam nadzieje że nie za łatwe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 jakas wersja urraco? V8 sie zgadza ogolnie wnetrze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł666 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 jakas wersja urraco? V8 sie zgadza ogolnie wnetrze... Trop całkiem niezły, ale to nie wersja Urraco tylko osobny model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...