Mikelos Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 renault alpine a310 zadaj jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 renault alpine a310 zadaj jeszcze raz :| az tak latwe to bylo? :/ No to jak mowisz zebym zadal to zadaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Łada albo Fiat 125 po tuningu-a takich aut miało nie być :> Jak zgadłem to zadaj. EDIT: Czy to jest samochód seryjny? Edytowane 27 Lutego 2008 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Łada albo Fiat 125 po tuningu-a takich aut miało nie być :> Jak zgadłem to zadaj. To nie auto po tuningu, ani nie jest to Łada ani 125p :] Czy to jest samochód seryjny? Tak. Ten model akurat to najmocniejsza wersja(slabsze nie maja takiego "body kitu") Dlatego chce pelnej nazwy :P Edytowane 27 Lutego 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) fiat 131 w wersji abarth... postaraj sie bardziej :) no dobra wiem ze zgadlem to zadam: Edytowane 27 Lutego 2008 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 (edytowane) Fiat 124. Poprzednik Fiata 131 jesli sie nie myle :P Edit: Sory, ale musze zmienic auto :< zle przeczytalem wzmianke o nim i okazalo sie ze zostal wyprodukowany tylko jeden model. :( ... zaraz cos nowego dam Nowe auto: Edytowane 28 Lutego 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Samochód troche mi przypomina porsche 917, ktorego bylo troche wersji ;). Czy to dobra droga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 wyglada mi na renowke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) NSU Ro 80 :D http://img141.imageshack.us/my.php?image=cotomr9.jpg Edytowane 28 Lutego 2008 przez papillon86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) kurde wlasnie wchodzac na pure mi sie przypomnialo ze to nsu :P a to cos papilona to tatra ale ktora to szukac mi sie nie chce. Edytowane 28 Lutego 2008 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 kurde wlasnie wchodzac na pure mi sie przypomnialo ze to nsu :P a to cos papilona to tatra ale ktora to szukac mi sie nie chce. tatra 613 - zadajesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 to po lewej :) co to? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 saab 95 - daje Ci druga szanse tylko zaslon znaczek nastepnym razem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 plose :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Ołpel DżiTi? Kurna blaszka podobny cosik... tylko ten wlew mi nie pasi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 to nie opel - mi to wyglada na cos wloskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) to nie opel to nie wloskie :) poki co kontynent sie tylko zgadza :P aha bylo oczywiscie seryjne coby niedomowien nie bylo :P EDIT inna fotka :) Edytowane 2 Marca 2008 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Skoda albo Peugeot? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 niet :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 sabb 97 sonet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Dokładniej Saab Sonett II :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) A więc: Edytowane 2 Marca 2008 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 A więc: Toyota Corolla z allegro.. Zada ktoś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Co byście powiedzieli żeby się trzymać regulaminu tj.: pkt. 1. § Kto zgadnie, ten daje zagadkę. Troche to irytuje... Jeżeli komuś sie nie chce to niech nie bierze udziału w zabawie :? A i fotek sie nie cytuje xD Edytowane 3 Marca 2008 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Rzadko zaglądam na ppc to po co mam zadać, żeby inni nie mogli odgadnąć.. Bo jak mam zadać coś banalnego to się mija z sensem.. Ale jak sobie chcecie, moim zdaniem ma się liczyć fun.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 triumph? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 niet.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 MGB?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 niet.. I właśnie dlatego nie chciałem zadawać, bo trzeba obserwować temat :wink: Kierownica jest dla zmyły, auto EU ale nie Angielskie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 na moje oko jakis wloch... tylko nie wiem jaki :P jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...