zulik_ Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Jak jutro nikt nie wymyśli to coś podpowiem więcej.. A na razie nie to nie włoch.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 przeciez to renault ;] popatrzcie na znaczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Renault Caravelle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zulik_ Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 zadaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Mysle ze proste... ale jak cos to bede podpowiadal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 CWS T-1 - samochód który można było rozkręcić, a następnie ponownie złożyć za pomocą jednego klucza szczękowego. Wszystkie śruby i nakrętki miały jednakowy rozmiar M10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) CWS T-1 - samochód który można było rozkręcić, a następnie ponownie złożyć za pomocą jednego klucza szczękowego. Wszystkie śruby i nakrętki miały jednakowy rozmiar M10. Zgadza sie... warto dodac ze to Polski samochod :wink: Auto Union 1000 SP (inna nazwa: DKW 1000Sp) ?? Edytowane 6 Marca 2008 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 (edytowane) dokładnie zadaj :) btw: dkw = dykta+Klej+woda :D Edytowane 6 Marca 2008 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Samochod ktory mnie sie wybitnie nie podoba ;) Mozliwe ze juz byl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Saab 900 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Jeny co to jest? :D Wygląda jak skrzyżowanie volvo, saba i dacii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 (edytowane) podpowiem... szukajcie na bliskim wschodzie :wink: duzo tam samochodow nie robili wiec to powinno byc duze ułatwienie :) Edytowane 7 Marca 2008 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Pewnie jakiś Paykan ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 (edytowane) Pewnie jakiś Paykan ? Zły trop.... Mysle ze jezeli do jutra nikt nie zgadnie, to podam prawidlowa odpowedz. Aby nie utknąć w martwym punkcie... Ten samochodzik to: Otosan Anadol A8-16 - Turecki wynalazek z lat 1981-1984, wzorowany na Saabie i Volvo... Edytowane 11 Marca 2008 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Jeny co to jest? Wygląda jak skrzyżowanie volvo, saba i daciihehe bylem blisko :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 hehe bylem blisko :P nom... mialem o tym wspomniec ;) ale mi umkneło... Kto w takim przypadku zadaje ?? Dalej ja, czy moze kto pierwszy ten lepszy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasboss Opublikowano 11 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2008 Daj Ty im szybciej bedzie tym lepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2008 Trabant P600S Autounion?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Trabant P600S Autounion?? niestety nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasboss Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Autobianchi Bianchina Panoramica prima serie 1960-64 :wink: FOTO Edytowane 13 Marca 2008 przez lukasboss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Maserati Quattroporte tylko nie wiem z którego roku... chyba '76 lub około. a jak to nie to to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasboss Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 niestety nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasboss Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Podpowiem, auto pochodzi ze Szwajcarii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 moze kto co zada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Może trochę inny rodzaj zagadki ;) co to za wóz na tej reklamie? od razu mówię, że nie znam odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) Lamborghini Miura nowej generacji. Tak mi sie wydaje :P Edit; E nie, to nie Miura. :D Edytowane 22 Marca 2008 przez Reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 przypuszczam ze na potrzeby reklamy zostalo cos zmodyfikowane i troche bedzie trudno z identyfikacja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Moje pierwsze skojarzenie jak to zobaczyłem to Ford GT po "drobnych" modyfikacjach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Nie wiem czemu ale jakos na mysl przyszedl mi Nobel upodobniony na sile do Forda GT w kazdym bac razie cos przerobione. Ja moge zadac normalna zagadke ze zdjecia: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...