reaktiv Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Audi R8? ; d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 R8 concept TDi 6.0 V12 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Greg trafiles ;P zadaj cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 mialo nie byc prototypow... a swoja droga to auto sie spalilo przy okazji ktorys testow :P problemy z chlodzeniem przez co ten duzy TDI nie wejdzie do audi r8 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Ja zadam : Uwaga! Czym jezdzi Rysio z Klanu? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Fiat Palio Weekend ;) Znalezione w sieci. Sugerowałem się tym http://www.allegrofun.pl/item-3i135996126.html :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 a swoja droga to auto sie spalilo przy okazji ktorys testow :P problemy z chlodzeniem przez co ten duzy TDI nie wejdzie do audi r8 :( to co się spaliło to był prototyp R8-S z silnikiem V10 biturbo (~580HP) Audi R8 6.0L V12 TDI oficjalnie zostało zaprezentowane jakiś czas temu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 a to sorry ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) http://img210.imageshack.us/img210/328/beztytuucz2.jpg edit: sry za taki poślizg Edytowane 26 Marca 2008 przez Greg_1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 (edytowane) Lotus Europa S zadaj ktoś :) Edytowane 26 Marca 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 jak Black_war niechce to może ja :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 jak Black_war niechce to może ja :-P francja ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 (edytowane) jak byś spytał ludzi z tego kraju z którego pochodzi to auto czy jest francuskie to napewno by się obrazili :angry: P.S. to jest podpowiedź :wink: EDIT: marka Austin bo coś nikt nie ryzykuje Edytowane 5 Kwietnia 2008 przez oliwer21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 uwaga! zagadka za 100 punktów. co to za pojazd? :] kto zgadnie to jest debeściak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 od razu mowie ze nie wiem co to za samochod, mam pewne przypuszczenia ale ten ma troche inny tył niz auto o ktorym mysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Trochę jak Manta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GirlGTX Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Co to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Trzymajmy się zasad. Jeśli ktoś da następną zagadkę przed rozwiązaniem poprzednich, to dostanie procenty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GirlGTX Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 No wiem, ale jak trzymamy się już od teraz zasad, to proszę odpowiedzieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 No wiem, ale jak trzymamy się już od teraz zasad, to proszę odpowiedzieć ;)Ford F-100 (1956) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GirlGTX Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ford F-100 (1956) ;] Tak, ale nie ten rocznik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Tak, ale nie ten rocznik.Może rocznik produkcji nie ten, ale modelowy jak najbardziej. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 nie wiem co to jest i chciałbym się dowiedzieć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Ford Capri Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 nudzi mi sie w pracy wiec odświeżę temat :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 chevrolet corvette lata 70? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 chevrolet corvette lata 70? ;)blisko ale nie to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 widze ze cieniutko wiec juz powiem co to, a wiec do czynienia mamy z Dodgem Charger III z 1968 roku zadaje ktos teraz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 ZASADY ZGADYWANKI - należy starać sie zadawać tylko zagadki dotyczace samochodów seryjnych, nie prototypów, tuning też odpada. ten charger to concept car jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 ten charger to concept car jestmoj blad nie wiedzialem zadawaj cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...