MacOSek Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 (edytowane) edit: podpowiedź - francuz Edytowane 11 Września 2008 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Peugeot 204 Cabrio ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2009 Po kilku miesiącach ja coś zadam: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Po kilku miesiącach ja coś zadam:Moskwicz 408? 412? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2009 Tak to jest Moskwicz 412. Zgadłeś więc zadaj coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 odkopuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 To mi wygląda na Dodge'a Chargera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) To jest stara Toyota Celica. Przód ma podobny do Forda Torino ;P edit: Edytowane 6 Maja 2009 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 To jest stara Toyota Celica. Przód ma podobny do Forda Torino ;P edit: http://img22.imageshack.us/img22/250/primegt.jpg japan muscle car :lol:, tak to toyota celica rocznik 1975 BMW Z1 (moze ktoś cos zadać bo nie mam pomysłów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matex34 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) TVR Sagaris ------------------- Edytowane 6 Maja 2009 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Podpowiedź: Auto sprzedawane w Polsce, model widoczny na foto jest z przed liftu (modyfikacja była w zeszłym roku), firma należy do 5 producenta aut na świecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Europejska wersja Camry? Bo Sebring w nazwie pliku to raczej zmyłka - przewaliłem na szybko Google Grafika i nie wygląda to na Sebringa. Na Camry zresztą też nie.. Podobieństwo do Sebringa jest w wyróżnieniu lamp wstecznych na biały kolor - Sebring też tak ma. W sumie dziwne to auto: blachy na Europę, ale kierunki na USA... :blink: EDIT: MAM! To Kia Magentis Zadajcie ktoś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) Tak! :D Tak to zmyłka ;) edit: kierunki tylko wyglądają na amerykańskie, w rzeczywistości świecą na pomarańczowo xDDD Tak jak w okularniku do 99r. -------------------------- Edytowane 9 Maja 2009 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymeq Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Tak! :D Tak to zmyłka ;) edit: kierunki tylko wyglądają na amerykańskie, w rzeczywistości świecą na pomarańczowo xDDD Tak jak w okularniku do 99r. -------------------------- Długo szukałem ale na trop naprowadziły mnie klamki jak w innych isuzu i Oplu Frontierze Opel Campo/ Isuzu Campo produkt GM :rolleyes: a to co za auto ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Jest to jeden z wynalazków w stylu Pontiac/Chevrolet/Whatever Trans Am lub jakiś Japończyk, ale raczej nie 100/200/240SX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 (edytowane) Mazda RX-7 Za chwilkę zadam xD edit: Edytowane 10 Maja 2009 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Saab 93? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) to jest chyba jakiś starszy Ford coś z lat '60 chyba Taurus albo Grenada widziałem gdzieś zdjęcia tego autka tylko nie mogę sobie dokładnie przypomnieć co to było dokładnie to jest FORD TAUNUS 17M 2,9 Cosworth 1966 raczej proste ;] Edytowane 12 Maja 2009 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) Ferrari GG50 miało nie być conceptów :P Edytowane 12 Maja 2009 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) Aston Martin DB6 :) Zaraz cos znajde;] edit mam nadzieje ze nie bylo: Edytowane 12 Maja 2009 przez Powerslave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 volvo p1800 ------------------ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Jakaś chińska podróbka nowej serii 5. Brilliance BS6. Co to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Maserati Quattroporte I --- Edytowane 13 Maja 2009 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Holden Commodore zadajcie, nie mam pomysłu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) No to ja dam: Edytowane 13 Maja 2009 przez reaktiv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) ford falcon ---- Edytowane 13 Maja 2009 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Kavz-3276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...