thermalfake Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) no chociaz raz cos prostego :P Pontiac Solstice Edytowane 3 Stycznia 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Hehe, jak beszczelnie zamalował oznaczenia. ;) Zadajcie coś. Jak by co, to mam coś (wydaje mi się) prostego. No i pojechał. Swego czasu każda szanująca się firma miała takiego roadstera w ofercie. Niby wygląda jak europejczyk, ale te trójramienne dekielki i skrzela pachną ameryką... Edit No tak - teraz widzę 4-ramienną kierownicę. :] Edytowane 3 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Pageup Samochod Marka Hłaski - BMW 507... ;] ULLISSES Smialo daj cos co mnie rozrusza pod wieczor... I nie chodzi mi o bro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 za dobrzy jestescie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) A masz: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/32987ad4ca708829.html Proste - takie w sam raz na rozgrzewkę :P @Orgiusz: Dziwnie masz. Pod wieczór browar to mnie raczej usypia. :] Edytowane 3 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 przypomina mi lincolna ale mam wrazenie ze to jakas chinska podrobka tudziez koreanska :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 W ilosciach parzystych? :wink: Jakos tak to wyglada mi na Lincolna Town.... Tyle ze przewertowalem chyba wszyskie generacje i jakos nie moge go zmiescic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Heh, mamy trzeciego do zabawy. Pageup dobrze kombinuje. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 XG 350? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 (edytowane) Klimat okolicy załapałeś, ale teraz ukierunkuj się na bardziej solidną markę. Hmm... Czemu ja właściwie Wam podpowiadam? Koniec dobrego! Od teraz będzie tak/nie. No chyba że mocno przystawi. :] Edytowane 3 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Klimat okolicy załapałeś, ale teraz ukierunkuj się na bardziej solidną markę. Hmm... Czemu ja właściwie Wam podpowiadam? Koniec dobrego! Od teraz będzie tak/nie. No chyba że mocno przystawi. :] Maybach? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie. Co tak słabo? Orgiusz, nie śpij. Łyknij kawy albo coś mocniejszego, jeśli trzeba... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 kurde ja juz dzis spasowalem....ale jutro wieczorem poryje jeszcze hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Normalnie porażka dzisiaj. Mam podpowiedzieć bardziej? Mówiąć "klimat" miałem na myśli okolice geograficzne. Idąc dalej, to szanse na zobaczenie go na żywo macie raczej marne. Prędzej w TV, bo (o ile dobrze doczytałem) jest to model produkowany głównie na rynek lokalny tegoż kraju. Edit: ------------ Topik zdechł? :mur: Zaczęliście wyjeżdżać z Azjatami, powiedziałem że dobrze tylko zmieńcie markę na bardziej solidną. I co? I nic! Toż to nawet w Wikipedii jest ten model. Wprawdzie nie ma go w modelach Nissana, ale jest oddzielnie. To: Nissan President Orgiusz, zadajesz... Edytowane 4 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ponieważ nikt nie zgadł to ja zadam kolejne autko. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c62f0d66b147cf5e.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Lexus LF-A Od razu widać, że japończyk. Może coś bardziej ambitnego? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Dobrze twoja kolej. Dobry jesteś. Edytowane 4 Stycznia 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Ja już nie zadaję. Widziałeś, co stało się z moją poprzednią zagadką - zabiła topik. Zadaj jeszcze raz, tylko tym razem coś bardziej wyszukanego... Albo niech ktoś inny zadaje. Ja chwilowo postoję. Edytowane 4 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 To był przypadek bo ja wpisałem Lexus. Chciałeś coś bardziej ambitnego to prosze. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ce1214530c70da61.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Scion xA. BTW: Scion należy do Toyoty - stąd to uderzające podobieństwo, które ku mojemu zdumieniu, nie miało odbicia w wynikach szukania w modelach Toyoty. Ktoś zadaje... Edytowane 4 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 No zabiles watek swoim pytaniem [; Cholera przegladalem nyski ale nie widzialem [; IMHO bedzie latwo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Chevy Corvette C1 rewizja 1953 Edytowane 4 Stycznia 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 Mowilem ze bedzie latwo? XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) thermalfake> Shelby Series 1 Zagadka: Edytowane 4 Stycznia 2007 przez bart3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 no to zapodawaj fote Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Toyota FJ Cruiser Zapodajcie dalej... BTW: Ładnie zamalowałeś ogromny napis TOYOTA na grilu :P Edytowane 4 Stycznia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 cos ode mnie :) raczej prosta zagadka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) prosiak 914 a teraz to: Edytowane 5 Stycznia 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 To łatwe - bmw/italdesign nazca c2 :P Ale niech ktoś inny za mnie zada bo ja ide powtórzyć wzory i spać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...