forest kila zbila Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 (edytowane) te trudniejsze to lambo dżipek :P lm002. trafiony ? edit: macie Edytowane 8 Stycznia 2007 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2007 to trudniejsze to na 99% lambo tylko jakas taka lepsza wersja :) a to latwiejsze to saab? ale jakos do tego przekonania nie mam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) te trudniejsze to lambo dżipek :P lm002. trafiony ?Dziwne, to mialo byc trudniejsze;] Tak, to Lamborghini :) A łatwiejsze?;] (Bo nie jest to saab;]) http://img139.imageshack.us/img139/1784/00...00091im5.th.jpgCzy to jest jakis rzadki merc? "Skrzela" po bokach jak w SLR. Edytowane 8 Stycznia 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Nie zaczynajcie znów burdelu robić, po jednej fotce i dopóki się nie zgadnie. A demon troche przesadził chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) Dalem dwie foty, na wypadek gdyby ta druga okazala sie za trudna :lol: Edytowane 8 Stycznia 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) No dobra troche przesadziłem ale to był FORD 1940 GT. A to że uwaga tyczyła się mnie to nie było miłe ULISSES też raz przesadził. Jak szedłem ze szkoły to tak myślałem że wam napisze co to ale postanowiliście sami sobie kontynuwać zabawe. @forest kila zbila:To może jakiś aston??? Edytowane 8 Stycznia 2007 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) BIZZARRINI GHEPARDO ^^ A to? Edytowane 8 Stycznia 2007 przez bart3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 jak dla mnie to to cuś wyglada jak przeszczep corvetty c6 i mazdy rx-7 xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 To seryjny wóz, 2 samochody tej marki (ale akurat nie ten) były w starej grze komputerowej z wyścigami po mieście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 No dobra troche przesadziłem ale to był FORD 1940 GT. A to że uwaga tyczyła się mnie to nie było miłe ULISSES też raz przesadził. Jak szedłem ze szkoły to tak myślałem że wam napisze co to ale postanowiliście sami sobie kontynuwać zabawe. @forest kila zbila:To może jakiś aston??? oj bo akurat dales takiego kosmosa :] aczkolwiek jestem zdzwiony ze to ford... no nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) @bart3d Panoz GTLM Next: Edytowane 8 Stycznia 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 Dobrze B-) , a Cizeta już była więc zarzuć coś innego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2007 To może ja: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) @...John Wyglada ma Porsche 962, ewentualnie Dauer 962 LeMans na bazie wlasnie Porsche. Next: Edytowane 9 Stycznia 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Ascari :P . Ktores z serii KZ :P To teraz odgadnijcie wreszcie to: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5bbdbf14682186d4.html Od razu mowie, ze wstyd nie wiedzieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 ok jestem zawstydzony nie wiem xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) @und3r, model sie nie zgadza, ale jak juz zadales to poprawie cie, jest to Ascari A10. Edytowane 9 Stycznia 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 @und3r, model sie nie zgadza, ale jak juz zadales to poprawie cie, jest to Ascari A10.No moglem to sprawdzic przed zapostowaniem. Ale Ascari sa takie same wszystkie :lol: Czym on sie rozni? Lusterkami? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikado17 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) ja dam coś od siebie 2 bryki Edytowane 9 Stycznia 2007 przez mikado17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 1 Audi Le Mans Quattro ( to jest koncept dopiero :wink: ) 2 Nie mam pojęcia <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 2. Nissan Skyline R34 + pakiet stylistyczny bliżej nieokreślonej firmy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) @mikado17 Mogłeś się bardziej postarać bo to co zadałeś to było bajecznie proste a w dodatku jeszcze na pierwszej fotce jest napis Le Mans :D :D @ULLISSES To jest Skyline z 2F2F :razz: :razz: Edytowane 9 Stycznia 2007 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 A w tle RX-7 RS. Ale mialy byc samochody fabryczne a nie plastikowe zabaweczki [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 und3r - może jakaś wskazówka do Twojej zagadki? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 und3r - może jakaś wskazówka do Twojej zagadki? :PTo jest legenda motoryzacji;] Jak do wieczora nikt nie zgadnie to dam wiecej podpowiedzi;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Mysle ze to Z-car od nissan motor's. Datsun ? Chociaz styl swiatel z tylu kojarzy mi sie z alfa romeo. Trafilem? Edytowane 10 Stycznia 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Burdel sprzatniety, pracownice na przesluchani... Zgadujemy [; @apo5 Przez Ciebie przebilem sie chyba przez wszystkie Fairlady... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Nie wiem dlaczego, ale jak patrzę na to auto, to pierwszą moją myślą jest Citroen. Niestety nie znalazłem takowego modelu. Rzuciłem też okiem na odmany XJS, ale to nie to. No i Honda - też raczej nie. Generalnie autko to jakiś eksperyment stylistyczny - tył wygląda na okolice lat '80 lecz kabina jest dużo starsza. Znam auto z widzenia, ale jakoś nie potrafię go umiejscowić gdziekolwiek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Heh właśnie wstałem, pomyślałem co to może być i przypomniałem sobie pewien model Lambo. Lambo GTV! Zgadnijcie to: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Alfa Romeo Montreal któregoś ze stylistów ? tylko czemu ten przód wykastrowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...