ULLISSES Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Mikelos: Klasyka. Ford GT40, NFS2 się kłania. jacoleq: Ani MR2, ani Carrera GT. Ciężko będzie. Mazda? Cofam to. Jakiś Italdesign? Edit: Głupi ja...:mur: Oczywiście myślałem o GT90 tylko mi się oznaczenia pomieszały - nie pytajcie jak, bo nie wiem. Kto grał w NFS2 wie, że tam był ten wóz. :] Black_war: Chyba zadajesz... :] Edytowane 25 Marca 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) "Yes Clubsport" mejd in dżermany :] Daję odpowiedź odrazu, bo źle merca odgadłem... Edytowane 25 Marca 2007 przez jacoleq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Mikelos Ford GT90 ;] Edytowane 25 Marca 2007 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Nurtuje mnie już od dłuższego czasu nie miałem okazji by podejść bliżej tylko zdążyłem fotkę cyknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Jag XJ40 o ile nie slepne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Mikelos: Klasyka. Ford GT40, NFS2 się kłania.heh mowilem ze latwe bedzie, btw nie gralem w nfs2 wiec n ie sadzilem ze az tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 (edytowane) Potwierdzam. Jag XJ40, znany także jako "Sovereign" oraz "Daimler". Bardzo piękny wóz. Zadajesz... :] fipa: Bo tak ;) Edytowane 25 Marca 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 heh mowilem ze latwe bedzie, btw nie gralem w nfs2 wiec n ie sadzilem ze az tak :) w nsf nie bylo gt40 a gt90, wlasnie ten z obrazka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 (edytowane) Dlaczego?w imię zasad s........ :D no niech ktoś rzuci już tą zagadkę bo temat coś zamiera Edytowane 27 Marca 2007 przez MacOSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 zgaduj zgadula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 volkswagen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) volkswagen? @bio , hinco nie B-) Zabilem wam ćwieka widze. jak do jutra nie zgadnie nikt to dam jakas podpowiedz Edytowane 28 Marca 2007 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) RR? japoniec ?:P Edytowane 28 Marca 2007 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 jak sadze to amerykanin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 jak sadze to amerykanin. Dobrze sadzisz, ale to jak szukanie igly w stogu siana. probujcie dalej, jak powiedzialem jutro jakas wieksza podpowiedz jak nikt nie zgadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Studebaker .... tylko który :twisted: EDIT... Chrysler ... nawet dzisiaj mają takie atrapy. Hmmm wyglada na lata 30'te więc pewnie Chrysler Airflow. EDIT2: Banzaaaiiiii : http://www.monkey.org/~jose/pictures/2003/...ermuseum/11.jpg :twisted: Edytowane 28 Marca 2007 przez PC_Speaker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 (edytowane) Studebaker .... tylko który :twisted: Żaden :twisted2: EDIT: PC_Speaker zgadl. Dokladnie Chrysler Airflow '34 Edytowane 29 Marca 2007 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 a no to ode mnie nieco :D wszystkie na zdjęciu to to samo auto :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) a no to ode mnie nieco :D wszystkie na zdjęciu to to samo auto :D Pozdrawiam. Studebaker Hawk Mam nadzieję że teraz będzie trudniej. Edytowane 29 Marca 2007 przez jesus79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) BYD F6, chinska podrobka bmw 7... Edytowane 29 Marca 2007 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) BYD F6, chinska podrobka bmw 7...Syrena Sport Niech ktoś inny zadaje. Edytowane 29 Marca 2007 przez jesus79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Niech ktoś inny zadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Znaczek Nissana na masce to przesada... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Znaczek Nissana na masce to przesada... :Pheh ;) to nie jest Nissan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Spyker C12 Zagato ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Holden Efijy Edytowane 29 Marca 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 "należy starać sie zadawać tylko zagadki dotyczace samochodów seryjnych, nie prototypów, tuning też odpada." Dawajcie coś w miarę łatwego... Nie popadajmy w skrajność-kto da trudniejszy... Pageup jakiś Francuz?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacol Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Jakiś nowy Ford Cougar? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 To było pierwsze co skojrzyłem, ale sporo szukałem i raczej to nie jest kuguar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...