thuGG Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Piekny wóz, zgadujcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Maybach DS? Jak by co, to zadajcie ktoś... Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 (edytowane) Tylko dla zawodowych wyjadaczy;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « EDIT: Widac, tylko monitor nie moze byc za ciemny :twisted: :lol: . No dobra podpowiadam - to tylne światło :lol: Edytowane 3 Kwietnia 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 a moze ktos wie co to jest ? http://www.classics.com/images02/pb02-01.jpg bo ja nie bardzo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tylko dla zawodowych wyjadaczy;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Panie na tym nic nie widac...troche brunatny prostokat hehehe a moze ktos wie co to jest ? http://www.classics.com/images02/pb02-01.jpg bo ja nie bardzo :/ nie mozna obejrzec foty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 juz znalazlem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesus79 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tylko dla zawodowych wyjadaczy;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « EDIT: Widac, tylko monitor nie moze byc za ciemny :twisted: :lol: . No dobra podpowiadam - to tylne światło :lol: Cayenne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Udało mi się znaleźć w lepszej jakosci;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) Maybach DS? Jak by co, to zadajcie ktoś... To nie Maybach. Jesli nie jestes pewnien, to nie zachecaj innych do zadawania zagadki. Panowie co to za jaja, moja zagadka jeszcze nieodgadnieta, przeczytajcie regulamin zabawy najpierw. Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 To nie Maybach. Jesli nie jestes pewnien, to nie zachecaj innych do zadawania zagadki. Panowie co to za jaja, moja zagadka jeszcze nieodgadnieta, przeczytajcie regulamin zabawy najpierw. OCB? Strzeliłem, bo auto dość podobne. A pod spodem wyraźnie jest napisane, że jak bym zgadł, to niech ktoś inny zadaje. Koledzy tutaj zadawali na własna rękę, więc dlaczego z Tym do mnie...? Ja nie zachęcałem. Po prostu szedłem spać i nie chciałem, aby (jeśli zgadłem) ludzie czekali do rana na zagadkę. EOOT (End Of OffTopic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatline Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 To nie Maybach. Daimler Double Six Martin Walter Coupe - ale przyznaję, że wyklikane, bo na początku nie miałem pomyslu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 @ULLISSES Nie mam do ciebie zadnych pretensji, luz i peace. @flatline Zgadza sie, zadajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flatline Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 (edytowane) Chyba nawet za proste, ale niech będzie: @Orgiusz No, zawsze się zastanawiałem czy przy takiej pojemności nie podchodzi to już pod zegarmistrzostwo ;] Ok, podejście drugie: Jakby co - bardziej korzystne ujęcie: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Chociaż też mam wątpliwości czy okaże się to wyzwaniem :) Edytowane 4 Kwietnia 2007 przez flatline Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ehe bardzo latwe. Ciekawe jak wyglada silnik 1,5l w V12 ^_^ 125 S z 1947 roku. Marke pomine bo jest zbyt oczywista ;] Mozesz sie poprawic zadajac cos trudniejszego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Sorry, ze sie pospieszylem z zadaniem;] W takim razie niech moja zagadka zostanie na wypadek, jak ktos nie zada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Co by temat nie umarł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Nissan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 nie, ale region dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 datsun albo honda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 nie lecz stosunkowo blisko (kraj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Toyota Cressida :?: Ale na poczatku obstawialem Hyundaia ^_^ A i standardowo - nie kce mi sie umieszczac zdjec wiec niech ktos inny rzuci zdjecie samochodu z przedzialu 1968-1999 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) A i standardowo - nie kce mi sie umieszczac zdjec wiec niech ktos inny rzuci zdjecie samochodu z przedzialu 1968-1999 [;Moje tylne swiatło się łapie, jakby co;] Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Toyota Cressida :?: Ale na poczatku obstawialem Hyundaia ^_^ A i standardowo - nie kce mi sie umieszczac zdjec wiec niech ktos inny rzuci zdjecie samochodu z przedzialu 1968-1999 [; Otoz to nie to drogi kolego :] zgadujcie dalej... Mała podpowiedź: większoścowy pakiet tego producenta posiada Toyota, marka jest oczywiscie Japonska :) Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 suzuki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Otoz to nie to drogi kolego :] zgadujcie dalej... Mała podpowiedź: większoścowy pakiet tego producenta posiada Toyota, marka jest oczywiscie Japonska :) Hmm przejzalem pol grafiki@google i jakos nie chce mi sie wierzyc ze to nie jest wspomniany wozek. To jakby klocic sie o to ze vaxhaul to nie opel :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) dobra w takim razie Wam dam mega wielką podpowiedź :] Firma to Dai....., model bazowany na toyocie Corolli. Jak teraz nie bedziecie wiedzieli to... :P ;) Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 (edytowane) Daihatsu Charmant xD Niech ktos inny zada bo mi sie wymyslac nie chce :] Edytowane 15 Kwietnia 2007 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 wiem wiem wiem :D daihatsu Charade? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Oke to zadam zebyscie mieli minimalna rozrywke [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 AM DB4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...