Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Dobra dalem... po calosci :lol: To nie bylo pytanie [; to byla odpowiedz @Siarczysta ;] Mozesz zadac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Podpowiedz... Ni ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Trudne to to nie było Maserati Biturbo/Zagato Spyder Convertible Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Tylko bez tuningu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 To tera ja mogę zadać pytanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jaguar XK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zapomniales o napisie na plastiku silnika. Volvo... S40? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) chetnie bym to radio kupil do swojej v40 ;d btw. ale mojej zagadki to chyba nikt nie rozwiazal ;) Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Ant3k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 btw. ale mojej zagadki to chyba nikt nie rozwiazal ;)Czyli nie trafiłem? Post: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&sh...t&p=2629876 Foto: http://alfa156selespeed.altervista.org/pro...i/prototipi.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 no nie do konca, bo bardziej chodzilo mi o LANCIE NEW YORK TAXI, ale zaliczam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Myślę, że różnią się tylko znaczkiem i napisem na osłonie silnika, więc chyba może być. ;) Niech ktoś zada coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c101ec9a1783be1.html Jak dla mnie trudne a jak dla was zobaczymy. Edytowane 1 Czerwca 2007 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 wyglada na jakas podrobe jeepa... moze indyjska mahindra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klima Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Asia Rocsta Edytowane 2 Czerwca 2007 przez Klima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 tak a dokladnie Rocsta Softtop DX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) No i co z moją zagadką? Nikt nie wie? W takim razie wieksza fota ... EDIT: Czy ten regulamin z pierwszego postu tutaj obowiązuje? Bo chyba nie wszyscy go przeczytali!!! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « "-Kto zgadnie, ten daje zagadkę. -Nie dajemy nowych zagadek dopóki się nie zgadnie poprzedniej, zgadniesz to zadajesz. Jeśli ktoś kto zgadł napisze, żeby dać za niego to wkleja ten kto pierwszy. -Fotki wrzucać na Imageshack.us, Fotosik.pl, aby nie bylo mozna poznać autka po nazwie zdjęcia oraz by zbyt szybko nie znikły z sieci. -Można dawać tylko kawałek samochodu, ale też akceptujemy pełne ujęcia. -Należy starać sie zadawać tylko zagadki dotyczace samochodów seryjnych, nie prototypów, tuning też odpada. -W przypadku nie odgadniecia zagadki, po kilku dniach warto by było podać rozwiazanie, zeby zabawa nie utknęła w martwym punkcie" Edytowane 2 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 DB4 Zagato? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Miazga82: Owszem, obowiązuje. Haczyk w tym, że Siara (jak i pewnie reszta użytkowników) był przekonany, że jego odpowiedź Szelby Kobra albo jedna z licznych replik tegoż.jest prawidłowa. Dlatego zadał nową zagadkę. A ten wynalazek to DB4 Zagato jak podał wcześniej Koen. Dokładniej to DB4GT Zagato. :] http://www.carstyling.ru/car.asp?id=1869 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 No jasne. Gratuluje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Hm nic ciekawego nie moge znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 (edytowane) Holenderski Spyker C8 i Spyder convertible Tą kierownicę nie trudno rozpoznać ;) Edytowane 2 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Grr... widziałem to auto, ale zabij mnie nie pamiętam teraz nazwy... AFAIK nie jest to specjalnie seryjny samochód... Właśnie! Dokładniej to Spyker C12 LaTurbie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Chyba nie da sie ukryć, że zgadłem co to za wóz. W związku z tym pozwolę sobie zadać następną zagadkę: Cóż to takiego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Jakiś Geely? --edit-- Jednak nie. Edytowane 3 Czerwca 2007 przez narcyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Nope Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mercedes Maybach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Oooo to raczej nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Mercedes Maybach? :lol: Daewoo Magnus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) poca baty ci sie należą, bo Ci powiedziałem rozwiązanie zagadki ;P Ale tak na prawde to tez nie jest magnus ;P Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 (edytowane) Tak naprawde to Daewoo L4X ;) Ewentualnie Holden Caprice. A to? Edytowane 3 Czerwca 2007 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...