Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Tzn zle napisalem nie pisoenka tylko reklama i tam spiewali cos o bananach :D Bodajze opla agili xD Teraz twoja kolej ;] Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 No coz, ja bym tego nie odgadl, zabierajcie sie teraz za moja wczesniejsza zagadke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Zobaczymy, czy ktoś to rozkmini :lol: Ziom, ja się nad tym głowię i głowię, spokojnie :) Ja się zajmę Twoim, Ty się zajmij moim ;) Hehe, drugi człon nazwy kojarzy się z górami :) Edytowane 17 Grudnia 2006 przez BiF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Ford Gran Torino :blink: ?? Edytowane 17 Grudnia 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) "Pane, to za wielkom wodom produkowaly" ;] @thuGG, to nie jest czasem jakieś Ferrari ? :huh: A jesli nie, to powiedz czy to Europejczyk, czy za oceanem to cudo stworzyli... Edytowane 17 Grudnia 2006 przez BiF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Za oceanem nie potrafia robic samochodow :P, oczywiscie, ze europejczyk, pojawil sie nawet w Top Gear. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 To ja dodam coś od siebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Ferrari FXX :D Edytowane 17 Grudnia 2006 przez BiF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Trafiony ;] Edytowane 17 Grudnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) @BiF To Dodge Aspen. Odnosnie mojej zagadki, to jest brytyjski samochod, projektowany przez ludzi ktorzy stworzyli McLaren'a F1. Kolejna podpowiedz: Edytowane 17 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 No to myśle, że teraz bedzie coś trudniejszego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Free stream T1 ;>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 @Gucio89, jestes cholernie blisko, marka jest zla, ale kiedys byla dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Freestream T1 ? Takie foty znalazłem na necie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 No to moze Caparo T1 :D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Się zgadza :D Ty, jak to znalazłeś ? :lol: Edytowane 17 Grudnia 2006 przez BiF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) No czyli Caparo T1 Siet, wyprzedził mnie :P Edytowane 17 Grudnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ma sie glowe;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Dobra lamko, dawaj zagadkę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ok macie cos nowego jak chcieliscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Jedną moja zagadke macie troche wyzej. Teraz druga. Sora że takie małe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Diablo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Lamborghini Countach ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Na 100% nie Diablo, jak juz co to Countach, ale i tak nie jestem pewny. Nie wrzucajcie zagadek, jesli poprzednie sa nierozwiazane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Ehh racja Gucio89 Swoja droga fipa wspominal o seryjnych a nie bardzo egzotycznych.... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BiF Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Hmmm, tył ma jakoś dziwnie ścięty, ale sądząc po alumkach, to chyba Countach... Teraz się dopatrzyłem. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez BiF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Co więcej, to żadne Lambo tak dla ułatwienia. Edytowane 17 Grudnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 Rly? Jalpa to napewno nie jest rowniez [; DeTomaso Pantera GT5 :?: b00m h34d5h0t! [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 (edytowane) Ano DeTomaso ;] To teraz ta poprzednia zagadka moja. Ta srebrna bryka (znaczy przednia lampa) Edytowane 17 Grudnia 2006 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 @Gucio89 Fuore Design XF 10 Concept Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...