thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) @bart3d Gumpert Apollo A to? Edytowane 18 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Miałem coś dać. Tak więc proszę ;) Z zabawy wykluczony jest Orgiusz, bo mógłby wiedzieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 @narcyz Strzelam, Fiat Tipo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 thuGG - nie mam pojęcia co to za wóz, chyba pierwszy raz go widze. Po kierownicy wnioskuje że to coś brytyjskiego, mam rację? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) To moze Fiat Tempra? Jesli nie to moze Panda, jesli nie to zaprzecz lub potwierdz marke. @bart3d, masz racje, to brytyjskie autko. Edytowane 18 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Tempra. Za łatwe ujęcie dałem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) Tiaa, za latwe, doszukiwalem sie Fiata, tylko poprzez skojarzenie tych dwoch wytloczen wzdluz maski, to byl moj jedyny trop. EDIT. Widze ze moja zagadka troche z trudna byla, oto rozwiazanie: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Farboud GTS Edytowane 19 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) :> a to co moi mili :P Edytowane 19 Grudnia 2006 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Panowie (i Panie :D) ja bym proponował wprowadzić tu jakieś zasady co by zamętu i przejrzyściej było: - Kto zgadnie, ten daje zagadkę. - Nie dawajcie nowych dopóki się nie zgadnie poprzedniej bo sie burdel zrobi, zgadniesz to zadajesz, proste i zrozumiale chyba B-) jeśli ktoś (kto zgadł) napisze żeby dać za niego to wkleja ten kto pierwszy itd.. - Fotki najlepiej wrzucać na http://www.imageshack.us/ i zmieniać ich nazwy. - Można dawać tylko kawałek samochodu, ale też bez przesady :D Na początek coś łatwego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 @slavOK, 406 Coupe. Co do zasad, to jestem za ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiodoR Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 a czy wiecie co to jest?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) IMHO jakaś BMW ;). Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) a czy wiecie co to jest?? Produkowany w Mielcu Leopard ;) Dejot: Geo Tracker ;) Udało mi się rozszyfrować napis na boku :P Ja pozostaje przy supercarach: Edytowane 19 Grudnia 2006 przez bart3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 @bart3d B Engineering Edonis Nastepne: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) @bart3d B Engineering Edonis :banana: A Twoje to Shelby SSC Ultimate Aero :D Może tym razem będzie coś trudniejszego: Edytowane 20 Grudnia 2006 przez bart3d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Proponuję jednak wrócić do pierwotnej zasady temau i pokazywać tylko fragment auta, a nie całe, bo w ten sposób to raczej jest wyścig, kto da mniej znane auto.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) @bart3d Isdera Commendatore 112i @Smol__ar Pewnie Porsche 911 GT3 (wydaje mi sie ze 997) Edytowane 20 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 thuGG - BMW Z4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Tak, dokladnie Z4 M Coupe, zadajesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Patrzyłem się na obrazek i nie widziałem posta niżej i zgadywałem:D I zgadłem, że Z4 ;] To moje cacko to Porsche GT3 Odp. do posta niżej. Tak racja sam się pomyliłem, ale proszę wybaczyc bo spałem 1 godzinę na 24 i z wyrka usiadłem do kompa ;] Edytowane 20 Grudnia 2006 przez Smol__ar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 (edytowane) Oj mylisz sie, to twoje cacko to zwykle GT3 (997), zauwaz, ze RS ma zupelnie inny spoiler. To jest dokladnie to: http://www.exoticcarsite.com/image.php?ima...1600x1200-8.jpg To jest RS: http://www.exoticcarsite.com/image.php?ima...911-gt3rs-4.jpg Edytowane 20 Grudnia 2006 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 :rolleyes: Stara poczciwa amerykańska taksówka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Czyli jaki model/marka? ;] BTW; Obrazkow sie nie cytuje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość galaxy Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Czyli jaki model/marka? ;] BTW; Obrazkow sie nie cytuje ;) Tu mnie masz;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 No to Ci powiem ze kolor Cie zmylił, nie jest to taksowka, a bynajmniej nie wiem czy takie auta byly wykorzystywane jako taxi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wyglada prawie jak Buick Regal... [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 Wyglada prawie jak Buick Regal... [; Wiesz ze prawie robi wielka roznice :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...