BoYan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Witam Jestem posiadaczem w/w grafiki, mam pł. gł. GIGABITE 7VA procka ATHLONA 1700XP, i zainstalowanego WIN XP. Pisałem juz na roznych forum i nic nie pomaga.:( Próbowałem z roznymi detonatorami i działa tylko na 42.51 ale tylko klonowanie i to... ciekawostka tylko na monitorze na tv nic nie widac. Na innych detonatorach nie ma nawet 2 monitorów we własciwosciach. nie działa równiez na WIN 98 Sprawdzałem grafike i mój kabel do tv u kolezki i działa bez problemu.:( Co to moze byc bład płyty głównej??? Zamierzam ją jutro reklamowac ale moze cos pomozecie. Czekam na odp Zdesperowany:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAMMUT Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ja mialem ten sam problem uaktualnij bios plyty glownej i jak po pierwszym uruchomieniu wejdziesz do biosa to zaznacz opcje vide bios shadow na enabled. to spowoduje ze bedziesz mial wiecej pamieci nie tylko na bios ale na obraz. pozatym przed dokonaniem tych operacji sproboj na innej takiej samej plycie - moze ten typ tak ma narta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoYan Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Wszystko fajnie ale po ubgreadzie biosu nie mam takiej zakładki i gigabite tego nie ma nawet model 7VAX:(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...