bartek23 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 mam problem z x-fi nie moge zainstalowac ich na viscie 64bit.. po wlozeniu plyty pokazuje ze nie ma sterowanikow do tego urzadenia.. jak dla mnie porażka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 mam problem z x-fi nie moge zainstalowac ich na viscie 64bit.. po wlozeniu plyty pokazuje ze nie ma sterowanikow do tego urzadenia.. jak dla mnie porażka A dla mnie normalna sprawa. Dla użytkowników prywatnych ten system ukaże się dopiero w przyszłym roku. Wiele sterowników istnieje na razie tylko w fazie beta. Karta sprzedawana jest już od roku a Ty dziwisz się że nie masz stosownych sterów na płycie .... Może to pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 O ile wiem, Microsoft wypiął się na EAX-y i Creative został na lodzie. Teraz kombinuje z OpenAL, żeby jakoś obsłużyć swoje DSP pod Vistą. A pewnie Vista 64 jest na liście priorytetów w drugiej kolejności. I trudno się, dziwić, bo chyba nie ma programu, który zyskałby z 64-bitowej obsługi X-Fi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...