Karoopl Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Siemka. Kupilem pamieci Twister jak w temacie 2x256MB i pojawia sie problem kosci na poczatku osobna startowaly, razem nie chcialy chodzic. Dalem resec cmos, teraz komp startuje tylko na 1 z nich :/ Jakies pomysly? Nie mowcie, zebym odnoisl do sklepu, bo to nie wchodzi w gre. Pozdro ;) Bios: 623-3, btw. podczas wlaczania na tej kosci jest dlugie pik i pali sie 1 dioda czerwona ;] EDIT: Udalo mi sie zauwazyc, ze kostka, ktora chodzi sama nie chce pojsc na raz ze starymi memami (geile ultra platinum pc3700 tez 2x256), zmiana biosu? Jesli tak to jaki polecacie? Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Karoopl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Siemka. Kupilem pamieci Twister jak w temacie 2x256MB i pojawia sie problem kosci na poczatku osobna startowaly, razem nie chcialy chodzic. Dalem resec cmos, teraz komp startuje tylko na 1 z nich :/ Jakies pomysly? Nie mowcie, zebym odnoisl do sklepu, bo to nie wchodzi w gre. Pozdro ;) Bios: 623-3, btw. podczas wlaczania na tej kosci jest dlugie pik i pali sie 1 dioda czerwona ;] EDIT: Udalo mi sie zauwazyc, ze kostka, ktora chodzi sama nie chce pojsc na raz ze starymi memami (geile ultra platinum pc3700 tez 2x256), zmiana biosu? Jesli tak to jaki polecacie? Zmiana biosu? Temat od DFI masz, idź se poszukaj. Ustaw najluźniejsze timingi i wsadź obydwie kości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoopl Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Zmiana biosu? Temat od DFI masz, idź se poszukaj. Ustaw najluźniejsze timingi i wsadź obydwie kości. Ustawilem div166 + luzne timingi, to samo. Pytam sie jaki bios, bo nie wiem czy jest sens zmiany ;) Edytowane 14 Grudnia 2006 przez Karoopl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 ustaw wszystko na def.przy dzielnikach sa problemy z 2 alphami ktore trzeba czasami recznie dobrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...