Gość 05_03_1992 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Jeszcze niedawno można było "podziwiać" mój topic w odpowiedzi na... z resztą wiecie :) po topicu tym, udało mi się porozumieć z Nim i Kyniek wymienił bloczek (dział sprzedam - fotki :mrgreen: ) jestem mu wdzięczny, szkoda tylko, że na forum musiał się pojawić taki niemiły dla Niego zapewne topic. Jako, że stać mnie było na antyreklamę, muszę założyć ten topic, i ogłosić światu jeszcze raz: KYNIEK WYMIENIŁ MI BLOCZEK życzę Ci Kynku powodzenia w dalszej produkcji i sprzedazy bloczków(coraz bardziej szczelnych), i coraz większego szacunku dla kupującego... DZIĘKUJĘ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Nie mogłeś tego napisać w tamtym temacie?? Poco nowy temat w sumie na ten sam temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Miejmy nadzieje , że nie będzie już więcej sytuacji , że jest jakiś krzywy Prison i ktoś tworzy topic aby Kyniek oddał mu kase za blok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 tamten zostałzablokowany (?) :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 To trzeba było PM do moderatora i po sprawie na pewno by odblokował jak byś wyjaśnił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Właściwie powinienem trzymać jęzor za zębami z uwagi na Twój wiek, ale... Jak następnym razem coś ci pi****olnie to też założysz nowy temat, że najpierw źle a potem wyliżesz temu komuś tyłek kolejnym tematem z podziękowaniami? :lol2: Kij nas obchodzą takie problemy imo... :? :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Bez urazy , ale DaRoN ma racje . Sam chciałem napisać , że najpierw go jechaliście a teraz "dziękuje , powodzenia" , ale sobie odpuściłem. Mimo to ktoś inny to zauważył i ma racje (moim zdaniem). Ja się ciesze , ze sprawa została wyjaśniona i Kyniek będzie dalej produkował bloki co wpłynie na rywalizacje na hołmmejdowym rynku co pozwoli na tworzenie nowych , wydajniejszych i tańszych bloków. P.S. Imo , przyklejcie :lol: (joke) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 macie problem ? umowa z Kynkiem byla nastpujaca, on wymieni mi bloczek, a ja poinformuje o tym lud, i uwazam ze jest to w porzadku :!: po[ciach!]i jestescie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Trzymaj język na wodzy i nie dubluj tematów. Nie będe wnikał co jest pod [ciachem] umowa z Kynkiem byla nastpujaca, on wymieni mi bloczek, a ja poinformuje o tym lud, i uwazam ze jest to w porzadkuW porzadku będzie jak się będziesz trzymał regulaminu. 10 dni na ochłonięcie. Edytowane 14 Grudnia 2006 przez poca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 macie problem ? umowa z Kynkiem byla nastpujaca, on wymieni mi bloczek, a ja poinformuje o tym lud, i uwazam ze jest to w porzadku :!: po[ciach!]i jestescie Wiesz tylko piszesz ze najpierw Kyniek jest be i wogole a teraz zachowuje sie jakby nic sie nie stalo. IMO zachowales sie zgodnie z wiekiem. Jak sie cos stalo to raban na cale forum a teraz ten temat. :mur: I tak uwazam ze to i tak nic nie zmieni w sprawie rzetelnosci wymienionego w temacie "producenta" i pozysku nowych klientow. Taka prawda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...