Skocz do zawartości
Gość 05_03_1992

Kyniek - Wymienił Mi Bloczek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość 05_03_1992

Jeszcze niedawno można było "podziwiać" mój topic w odpowiedzi na... z resztą wiecie :)

po topicu tym, udało mi się porozumieć z Nim i Kyniek wymienił bloczek (dział sprzedam - fotki :mrgreen: )

jestem mu wdzięczny, szkoda tylko, że na forum musiał się pojawić taki niemiły dla Niego zapewne topic.

Jako, że stać mnie było na antyreklamę, muszę założyć ten topic, i ogłosić światu jeszcze raz:

KYNIEK WYMIENIŁ MI BLOCZEK

życzę Ci Kynku powodzenia w dalszej produkcji i sprzedazy bloczków(coraz bardziej szczelnych), i coraz większego szacunku dla kupującego...

DZIĘKUJĘ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właściwie powinienem trzymać jęzor za zębami z uwagi na Twój wiek, ale...

Jak następnym razem coś ci pi****olnie to też założysz nowy temat, że najpierw źle a potem wyliżesz temu komuś tyłek kolejnym tematem z podziękowaniami? :lol2:

Kij nas obchodzą takie problemy imo... :? :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez urazy , ale DaRoN ma racje . Sam chciałem napisać , że najpierw go jechaliście a teraz "dziękuje , powodzenia" , ale sobie odpuściłem. Mimo to ktoś inny to zauważył i ma racje (moim zdaniem). Ja się ciesze , ze sprawa została wyjaśniona i Kyniek będzie dalej produkował bloki co wpłynie na rywalizacje na hołmmejdowym rynku co pozwoli na tworzenie nowych , wydajniejszych i tańszych bloków.

P.S.

Imo , przyklejcie :lol: (joke)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość 05_03_1992

macie problem ?

umowa z Kynkiem byla nastpujaca, on wymieni mi bloczek, a ja poinformuje o tym lud, i uwazam ze jest to w porzadku :!:

po[ciach!]i jestescie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzymaj język na wodzy i nie dubluj tematów.

Nie będe wnikał co jest pod [ciachem]

umowa z Kynkiem byla nastpujaca, on wymieni mi bloczek, a ja poinformuje o tym lud, i uwazam ze jest to w porzadku

W porzadku będzie jak się będziesz trzymał regulaminu.

10 dni na ochłonięcie.

Edytowane przez poca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macie problem ?

umowa z Kynkiem byla nastpujaca, on wymieni mi bloczek, a ja poinformuje o tym lud, i uwazam ze jest to w porzadku :!:

po[ciach!]i jestescie

Wiesz tylko piszesz ze najpierw Kyniek jest be i wogole a teraz zachowuje sie jakby nic sie nie stalo. IMO zachowales sie zgodnie z wiekiem. Jak sie cos stalo to raban na cale forum a teraz ten temat. :mur:

I tak uwazam ze to i tak nic nie zmieni w sprawie rzetelnosci wymienionego w temacie "producenta" i pozysku nowych klientow. Taka prawda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...