ndx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Hmm Co za gowno na maxa nie pozwolili mi tzrymac linku w podpisie na dodatek zablokowli to zasrany tweak tak sie boja konkurencji lol !! w [gluteus maximus] to mam niech mnie z banuja to zmienie ip !! niech zbanuja hosta :lol: ehh juz wiem czemu tak wypisywali na tweak :lol: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 podpis to nie miejsce na reklame. jak tak prosisz o bana, to moze Ci go dadza. elo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Jak jest taki jest ;) Mnie sie podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 podpis to nie miejsce na reklame. jak tak prosisz o bana, to moze Ci go dadza. elo. ale byl za zgoda liska wiec mugl mnie poinformowac ze neichce reklamy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 A ajk nieżle wygląda w 16 kolorach :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Przepraszam o co Ci chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Przepraszam o co Ci chodzi? o zablokowanie linku w podpisie !! o to chodzi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Przepraszam o co Ci chodzi? o zablokowanie linku w podpisie !! o to chodzi :lol: I juz sie sprawa wyjasnila, bo widze ze link w podpisie jest. Gratuluje i zycze wysokich wygranych :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Przepraszam o co Ci chodzi? o zablokowanie linku w podpisie !! o to chodzi :lol: I juz sie sprawa wyjasnila, bo widze ze link w podpisie jest. Gratuluje i zycze wysokich wygranych :lol: nie bardzo oni zablokowali ocmaster com nazwe wiec ja dlaem inna i dziala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Primo: zanim zaczniesz drzec pysk i na mnie przeklinac skontaktuj sie zemna to porozmawiamy a nie robisz szczeniackie szopki Secundo: przepraszam jesli komus wywalilo linki z podpisow, eksperymentuje z wymuszaniem zmian opisanych na http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=21651 Obawiam sie ze ktos z was umiescil ten link o wielkosci > 12 i narazie calosc dziala na zasadzie cenzury slowa globalnie - bede musial to w inny sposob rozwiazac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Primo: zanim zaczniesz drzec pysk i na mnie przeklinac skontaktuj sie zemna to porozmawiamy a nie robisz szczeniackie szopki Secundo: przepraszam jesli komus wywalilo linki z podpisow, eksperymentuje z wymuszaniem zmian opisanych na http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=21651 Obawiam sie ze ktos z was umiescil ten link o wielkosci > 12 i narazie calosc dziala na zasadzie cenzury slowa globalnie - bede musial to w inny sposob rozwiazac marco sorryyy nei czy talem posta ryja nie mam moze ty masz !! zwaz sobei pozatym nie dziala tylko nazwa ocmaster.com a kazda inaa mi dziala wiec ?? ciekawa sytuacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 dziala? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ndx: dostosowalem sie do Twojego poziomu: "gwono zasrany [ciach!]" Gratuluje poziomu. Co do argumentu merytorycznego przeczytaj co napisalem zastanow sie i przeczytaj jeszcze raz jesli nie dotarlo. Jak ktos walil czcionke duza to sami jestescie sobie winni. Nie lubie reklam innych serwisow ktore zeruja na niezadowoleniu i podbieraja innym czytelnika ale napewno nie mialem i nie mam na celu wycinania takowych jako czynnosci totalnie pozbawionej sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ndx: dostosowalem sie do Twojego poziomu: "gwono zasrany [ciach!]" Gratuluje poziomu. Co do argumentu merytorycznego przeczytaj co napisalem zastanow sie i przeczytaj jeszcze raz jesli nie dotarlo. Jak ktos walil czcionke duza to sami jestescie sobie winni. Nie lubie reklam innych serwisow ktore zeruja na niezadowoleniu i podbieraja innym czytelnika ale napewno nie mialem i nie mam na celu wycinania takowych jako czynnosci totalnie pozbawionej sensu no jestm o opiiom wyszy o ciebie w 100% nei martw sie o muj oka ?? wielki napis hmm mialem tak uzgodnione z liskiem o co ci chodzi ?? i 12 = sie wielka to ty mas zjakies problemy stary moze ci pozycze na okuliste co :D a co do moich literowek mam problem z polskim ale logiczne ze wiekszosc czasu pisze po angielsku zeganam paan i glupie docinki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Po pierwsze jak piszesz to staraj sie trafiac w klawisze bo wychodzi belkot - to nie ma nic wspolnego w jakim jezyku piszesz czesciej tylko jak piszesz na klawiaturze. Sam pisze i mowie generalnie lepiej po francusku niz polsku co nie zmienia faktu ze jesli z kims rozmawiam to okazuje mu te minimum szacunku i staram sie pisac poprawnie w sensie literowek - na ortografie juz nie poradze Nie mam zamiaru sie wdawac w spor czy 12 to duzo czy malo, faktem jest ze bylo ogloszenie ze max to 12 i kazde wieksze bedzie wycinane. Ktos z Was sie nie dostosowal - nie wiem kto mam w tej chwili wazniejsze problemy na glowie niz szukanie komu mozecie sobie to zawdzieczac. Co nie zmienia faktu ze zamiast sie drzec wystarczylo napisac do mnie maila naprawil bym blad w ciagu 2 minut ale nie niektorzy uwielbiaja robic publiczna sensacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ndx wyluj troche, przecierz takie sprawy mogles zalatwic z marco na priv i tyle a tak zaraz kolejna woja wisi w powietrzy i sie posypia bany :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Misiu kompletnie nie wiem o co ci chodzi. Coś mnie straszysz na GG że (tutaj cytuje zeby nie bylo ze znow jestem chytry, zaklamany i be...): dzikei za linka w podpisie teraz ja zagram inaczej adwokat firmy mojego ojca wystosowuje pismo do urzedu patentowego o zastzenie nazwy tweak wlacznie z domena internetowa ! pozdrawiam ! Linki pozwolilem trzymac, marco mowi ze to z powodow czysto technicznych coś sie chwilowo wysypalo, a ty zamiast spokojnie wyjasnic robisz tutaj zadyme? Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam... co za ludzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ndx wyluj troche, przecierz takie sprawy mogles zalatwic z marco na priv i tyle a tak zaraz kolejna woja wisi w powietrzy i sie posypia bany :evil: Hmm nie wiedzialem ze to ON !! pozatym ja chcialem wyrazic swoje zdanie na temat tego od tego jest forum kqrcze jak dostane bana to dostane :D jest taka mozliwosc ze wejde spowrotem bo banow sie nie boje :P ale mysle ze nei bedzie potrzeby hmm ja juz wiem sowje 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Misiu kompletnie nie wiem o co ci chodzi. Coś mnie straszysz na GG że (tutaj cytuje zeby nie bylo ze znow jestem chytry, zaklamany i be...): dzikei za linka w podpisie teraz ja zagram inaczej adwokat firmy mojego ojca wystosowuje pismo do urzedu patentowego o zastzenie nazwy tweak wlacznie z domena internetowa ! pozdrawiam ! Linki pozwolilem trzymac, marco mowi ze to z powodow czysto technicznych coś sie chwilowo wysypalo, a ty zamiast spokojnie wyjasnic robisz tutaj zadyme? Trzymajcie mnie bo nie wytrzymam... co za ludzie. Lisek ja nie strasze obiecuje ,,,, :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Lisek ja nie strasze obiecuje ,,,, :DCzekam zniecierpliwiony. Nie dość że wszyscy na ocmaster to ludzie podebrani z tweak.pl, ja przymykalem na to oko. Ale teraz zaczynasz odstawiac szopki i mnie juz szlag trafia. Przyjmij do wiadomosci ze od tej pory ocmaster zostanie USUNIETY z kazdego podpisu. Chcialem po dobroci, nie mam nic przeciwko wspolpracy - ale ty przeginasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubik2003 Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 jak dostane bana to dostane :D jest taka mozliwosc ze wejde spowrotem bo banow sie nie boje :P ale mysle ze nei bedzie potrzeby hmm ja juz wiem sowje 8) nie strasz czesiu, nie strasz :twisted: :evil: bana mu!!!!! niech pyszczy i drze ryja na ocmaster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dresiarz Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Hmm Co za gowno na maxa nie pozwolili mi tzrymac linku w podpisie na dodatek zablokowli to zasrany tweak tak sie boja konkurencji lol !! w <font color="#FF0000">[ciach!]</font> to mam niech mnie z banuja to zmienie ip !! niech zbanuja hosta :lol: ehh juz wiem czemu tak wypisywali na tweak :lol: 8) zjeżdzaj baranie na to swoje ciach!owe forum tam sie podrzyj i obrażaj innych psia końcówko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 dobra, to ja proponuje zamknąć ten topic bo się bluzganie zaczyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 OK, zatem jest zamkniety. Troche tu powisi i poleci do śmietnika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...