Pyros Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Witam dzisiaj przysłali mi nową obudowe. Znalazłęm tam taką małą rzecz. http://img184.imageshack.us/my.php?image=10bb6.jpg i mam pytanie coto jest? Wiem że pytanie pewnie banalane. Także proszę o normalą odp. Ta żesz jest zaznaczona czerwona obwódką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Spiker (nie pamiętam jak to się piszę) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Speaker. Głośniczek/brzęczyk wydający piski np. przy starcie peceta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antek_pl Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Żeby nie było to musisz go podłączyć pod płytę główną w odpowiednim miejscu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 tak jak koledzy mówili głośniczek, aczkolwiek jeżeli płyta główna ma już zintegrowany to nie musisz go wpinać..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2007 tak jak koledzy mówili głośniczek, aczkolwiek jeżeli płyta główna ma już zintegrowany to nie musisz go wpinać..... odkrywcze :D :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 pamietaj aby wpiac plus do plusa a minus do minusa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 a księża na księżyc.... po co powtarzać 7raz to samo... :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 po co powtarzać 7raz to samo... :> po prostu każdy musi pokazać, ze się "zna" :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2007 A zaczac ubijac za postojebstwo? Jakos mam taka nieodparta ochote na seryjne ZKU.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...