dzikidaniel Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 (edytowane) Jak kupowałem monitor to miałe cienie i teraz się zastanawiam czy można tych cieni się pozbyć?? Cienie są od środka w lewo na całej wysokości i i troche przeszkadzają. Gdy gra się to np. mgła ma takie jakgyby obwódki w innych kolorach. Wydaje mi się że matryca nie jest uszkodzona ale nie mam pewności. Jakby nie była uszkodzona to da się naprawić nie?? Jutro dodam zdjęcie i ocenicie jak sprawa wygląda. Edytowane 14 Maja 2007 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Nigdy nie było okazji dodać zdjęć więc teraz je dodaje. Wygląda to tak: Uszkodzenie matrycy czy elektroniki?? Monitor taki kupiłem. Nie znam jego przeszłości. Edytowane 15 Maja 2007 przez dzikidaniel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...