Izone Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Mam problem z karta TV Winfast tv2000 xp expert oturz po zakończeniu ogladania nagrywnia po przez video in dzwiek dalej jest przechwytywany i odtwarzany. Nie pomaga wyłaczenie programu ani restart szprzetu. mój sprzet to asrock k7upgrate kt880 athlon 260 xp 512 ddr twinmos dysk twardy samsung 80 gb gf 6600 prolink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Rozumiem, że podłączyłeś jakieś źródło wideo pod wejście na karcie TV i masz problem. Jeżeli Dobrze zrozumiałem to zainstaluj inny program to przechwytywania obrazu np. iuVCR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuGiS Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 przylacze sie bo tez mam maly problemik: karta to cos na chipie philipsa z allegro 1.na to sie chyba nic nie poradzi: mala rozdzielczosc obrazu(do PAL mu duzo braknie) 2.malo basu jakby,glownie slucham radia i troche mnie to wkurza da sie to jakos naprawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 przylacze sie bo tez mam maly problemik: karta to cos na chipie philipsa z allegro 1.na to sie chyba nic nie poradzi: mala rozdzielczosc obrazu(do PAL mu duzo braknie) 2.malo basu jakby,glownie slucham radia i troche mnie to wkurza da sie to jakos naprawic? Podaj dokladnie co to za model lub podaj linka z aukcja. Ad.1 Jakie masz oprogramowanie ? Chyba w kazdym jest zmiana rodzielczosci. Ad.2 Nie wiem co to za karta i nie moge tez za duzo powiedziec. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuGiS Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 (edytowane) taka karta http://allegro.pl/item150074997_karta_tv_c...d_k_radio_.html program chyba powervcr tvr pozdro i dzieki za pomoc edit:tutaj z tym obrazem moze zeby pokazac o co mi chodzi: http://img124.imageshack.us/img124/8929/screeenmd0.jpg nie patrzcie na odbiór bo jeszcze nie mam wzmocnionej anteny ale efekt ktory mnie denerwuje jest widoczny na napisach:jakby rozdzielczosc jest tylko interpolowana (czy jakos tam to sie chyba tak nazywa) do tej PAL z jakiejs biedniejszej.efekt=rozmycie takie Edytowane 29 Grudnia 2006 przez FuGiS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Hmm nie wiem przewertuj caly program jeszcze raz i poszukaj ustawien obrazu i dzwieku. Musi byc cos napewno! Albo sproboj innego oprogramowania np. ChrisTV Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...