Skocz do zawartości
xacti

Plyta Pod Bartona 3200+ I @

Rekomendowane odpowiedzi

siema. kumpel ma bartona 3200+ , chce kupic do niego mobo. ma na to max 120zl. myslalem o jakims epoxie ale sam pomimo iz posiadam ta platforme nie jestem w temacie (zatrzymalem sie na asrockach ;))

plyta musi obslugiwac pamieci na 400 i procka tak samo ;) kolega ma dysk na sata2 wiec dobrze by bylo gdyby bylo i to ;)

prosil bym o pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej narazie nie znajde mu do 120 zl ;) owszem na allegro jest, ale bez sata bo podobno zepsute. teoretycznie mozna by sie obejsc bez sata (wymiana na dyski ze mna ;););) ) ale boje sie ze ta plytka moze ostro walnieta byc :? wiec lepiej chyba czegos innego poszukac..

ale dzieki za szybka odp :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście tych płyt nie miałem, (ba, to co mam w sigu to moje pierwsze podzespoły na amd xd) ale widziałem co potrafią.

Jak chcesz to napisz PW do LukasAMD; powinien Ci udzielić info o oc bo obiema płytami się dość długo bawił.

Edytowane przez Venom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kurcze. tego solteka nie dostaniemy raczej do 120 zl :(

patrze na allegro na epoxy . no i tam jednak nie moge sie zdecydowac. choc pewnie i tak wszystkie dobre poleca gdzies za okolo 150zl ..

a dobra jest EPOX 8RDA3 ?

albo 8RDA+ ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi