mechl!k Opublikowano 26 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2009 (edytowane) Jedyna właściwa przyprawa do frytek (pomijając naturalnie kechtup i majonez ;) ) to: by Prymat Smak, jak dla mnie po prostu genialny :] Nawet owego ketchupu nie trzeba dzięki tej przyprawie. Frytki jem jedynie z homemadowego przygotowania (obrania ziemniaków itp ;] ). Edytowane 11 Listopada 2009 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 ja wam powiem ze frytki home-made są zajebiste same w sobie i jedyne czego im potrzeba to szczypty soli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulu Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Najlepsze są frytki domowej roboty wraz z warzywkiem, mniam ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Jedyne, co na frytki, to wiecej frytek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 a co tam.. dziś sie zabawie w archeologa, bo pierwszy raz zajrzałem do tego działu (czyli co sie robi byle projektu nie robić;) ). Nie wiem co tam @mechl!k polecał, ale ja jako przyprawę polecam Kebab-Gyros by prymat. A jako sosik używam robionej domowymi sposobami salsy.. jak kiedyś znajdę to może wrzucę przepis.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Ketchup Heinz Meksykanski jest najlepszy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Vincent: You know what they put on French fries in Holland instead of ketchup? Jules: What? Vincent: Mayonnaise. Jules: Goddamn. Vincent: I've seen 'em do it, man. They fuckin' drown 'em in that shit. Albo solone (solą czosnkową), albo z ketchupem do pizzy od Pudliszek. Mniam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Ketchup MC Donalds smakuje imo najbardziej naturalnie i nie wali octem jak większość innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 (edytowane) Jak ktoś ma dostęp do angielskich rzeczy to polecam Zakochałem się w tym. Ale nie polecam jak ktoś nie lubi vinegar, bo to jest główny składnik sosu Edytowane 11 Listopada 2009 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 HP jest bardzo "wytrawne" można powiedzieć ;] Na pewno nie podpasuje każdemu - ma oryginalny smak za to [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 W PL vinegar nie jest popularne, a anglicy prawie wszystko z tym zjedzą. Frytki i chipsy z solą i vinegar to potrawa narodowa. A hp sauce to by pewnie nawet lody truskawkowe polali ;-) Ale do frytek albo mięsa z grila cudo. PS. Statystyczny brytol pałaszuje rocznie ponoć 1.2kg tego wynalazku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Kurde kupiłem ten HP Sauce i musze przyznać że jest zajebisty! Podobny do octu winnego ze śliwek domowej roboty, ale lekko słodki. Szkoda tylko ze aż 15zł kosztuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Frytki z octem!? Najważniejsze to żeby frytki były dobre. Sól + Pepsi (do popijania, a nie nasączania frytek :D ) i nie ma mocnych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Kurde kupiłem ten HP Sauce i musze przyznać że jest zajebisty! Podobny do octu winnego ze śliwek domowej roboty, ale lekko słodki. Szkoda tylko ze aż 15zł kosztuje. gdzie to można dostać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 Chłopie po jakiejkolwiek koli czy pepsi do frytek czy też hamburgierów mam... no. Ja kupiłem w Naszym Sklepie. Ale nie takim: http://franchising.pl/logo/641_big.gif Mamy w Olkuszu "Nasza" z niebiesko żółtym logiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...