ikar13 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Nie będę łaczy tego radka w sli - karta tylko jedna ;/ Poprostu kupuje tą płytke ponieważ dostać jakiegokolwiek ASUS A8N w polsce nowego graniczy z cudem a musze kupic nowego bo potrzebuje fakture wiec nie moge kupić urzywki ;] A jedynie co znalazłem z a8n to własnie sli se ;] dobre i to bo teraz coś dostac pod 939 jest ciężko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 Dobra zamówiłem to złorze Nie będę łaczy tego radka w sli - karta tylko jedna ;/ urzywki złoże i używki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ikar13 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 niko2003 << ale mi dosrałeś oja straszne błędy ;/ LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) Eeee tam nie dosrałem, tylko zwróciłem uwagę, to zapewne Ci zaprocentuje przy jakiś sprawdzianach ortograficznych czy może unikniesz gniewu moderatora w przyszłości. Offtop. Edytowane 19 Grudnia 2006 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonepc Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 lol niemiec dla mnie jestes mega frustratem, typowym zawistnym polaczkiem, jak dla mnie oczywistym jest, ze sprzedawcy na allegro musza dawac chwytliwe nazwy bo tam sa dziesiatki tysiecy innych sprzedawcow, az przeczytalem ten opis i wszystko jest napisane ok - taktowania jak 7900GTX, info ze 20 potokow itp. Zal Ci zapewne zalania myslenie, a zaloze sie ze Ci kolesie wiedza 5 x wiecej o sprzecie niz ty, a aukcje dostosowali do "reguł panujacych w sprzedazy allegro', bo praktycznie kazdy sprzedawca ma tam nazwy super hiper mega karta elo elo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 ja jakos nie musze wciskac ludziom ciemnoty a sprzedaz idzie i ludzie mnie polecaja innym wiec o czyms to swiadczy :) a reszty twojej wypowiedzi az mi sie ie chce komentowac. no i na koniec jak sie do kogos personalnei zwracasz to pisz poprawnie jego nick. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 ja jakos nie musze wciskac ludziom ciemnoty a sprzedaz idzie i ludzie mnie polecaja innym wiec o czyms to swiadczy :) Zgadzam się. Niemiec to bardzo konkretny człowiek i ma również bardzo dobre ceny. Kupiłem u niego mobo po bardzo atrakcyjnej cenie i pewnie kupie po świętach nową grafę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 OT mode on: Ja mogę dodać, że wolałbym kupić coś u osoby, która nie robi właśnie takich przekrętów, które mają przykuć uwagę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...