Skocz do zawartości
ikar13

Gainward 7900gs @ 7900gtx 256mb 645/1720 Czy Asus X1950pro ?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będę łaczy tego radka w sli - karta tylko jedna ;/

Poprostu kupuje tą płytke ponieważ dostać jakiegokolwiek ASUS A8N w polsce nowego graniczy z cudem a musze kupic nowego bo potrzebuje fakture wiec nie moge kupić urzywki ;]

A jedynie co znalazłem z a8n to własnie sli se ;] dobre i to bo teraz coś dostac pod 939 jest ciężko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol niemiec dla mnie jestes mega frustratem, typowym zawistnym polaczkiem, jak dla mnie oczywistym jest, ze sprzedawcy na allegro musza dawac chwytliwe nazwy bo tam sa dziesiatki tysiecy innych sprzedawcow, az przeczytalem ten opis i wszystko jest napisane ok - taktowania jak 7900GTX, info ze 20 potokow itp. Zal Ci zapewne zalania myslenie, a zaloze sie ze Ci kolesie wiedza 5 x wiecej o sprzecie niz ty, a aukcje dostosowali do "reguł panujacych w sprzedazy allegro', bo praktycznie kazdy sprzedawca ma tam nazwy super hiper mega karta elo elo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jakos nie musze wciskac ludziom ciemnoty a sprzedaz idzie i ludzie mnie polecaja innym wiec o czyms to swiadczy :)

a reszty twojej wypowiedzi az mi sie ie chce komentowac.

no i na koniec jak sie do kogos personalnei zwracasz to pisz poprawnie jego nick.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jakos nie musze wciskac ludziom ciemnoty a sprzedaz idzie i ludzie mnie polecaja innym wiec o czyms to swiadczy :)

Zgadzam się.

Niemiec to bardzo konkretny człowiek i ma również bardzo dobre ceny.

Kupiłem u niego mobo po bardzo atrakcyjnej cenie i pewnie kupie po świętach nową grafę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi