tomek3232 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Na jutro muszę zrobić prezentacje dotyczą dzięków w css, ale niestety nigdzie nie mogę znależć żadnych materiałów na ten temat. Więc jeśli wiecie gdzie moge coś znależć to podajcie to, a jeśli nie to morze mi ktoś pomorze i wytłumaczy ten temat: Jak można wstawiać za pomocą styli dźwięki Jak generować dzwięki za pomocą css (o ile to możliwe, coś słyszałem o tym ale nie mam pojęcia o co chodzi) Itp Bardzo was proszę o pomoc (od tego zależy moje życie:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) :google: sound css Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek3232 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Niezłe ale ja Angielskiego technicznego zbytnio nie kapuje, myślę raczej o jakiś polskich wydaniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haquim Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 (edytowane) Niezłe ale ja Angielskiego technicznego zbytnio nie kapuje, myślę raczej o jakiś polskich wydaniach http://developer.mozilla.org/pl/docs/CSS:azimuth http://dwww.pl/accessibility_css.html Edytowane 15 Grudnia 2006 przez Haquim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek3232 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Czyli co mam zrobić aby dźwięk był odtwarzany po najechaniu na akapit Próbuje takiego czegoś ale mi nie wychodzi <html> <head> <STYLE TYPE="text/css"> p { cue-before: url(beep.wav); } </STYLE> </head> <body> <p>Tomek, ucz się debilu</P> </body> </html> Są znaczniki do regulacji głośności ale też nie potrafię ich wykorzystać Może mi to ktoś wyjaśnić jakoś jaśniej o co chodzi dokładnie z tym odtwarzaniem dźwięku po i przed elementem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...