Gość mich83 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Mam mini więże technics eh 600. Musze powiedzieć że mimo że ma cos koło 6 lat dzwięk z niej całkowici dla mnie jest wystarczający basy są dobre jak i inne tony. Jednak chciał bym również mięc dzwiek 5.1 a niestety ta więża jest tylko stereo. Zastanawiałem sie nad kupnem zestawu kina domowego jakiegoś porzadnego za dajmy na to 3 tysiace bo tansze plastiki jakos wydaja mi sie lipne. Jednak takich podłogowych głosników nie miał bym gdzie postawić więc taki zestaw równiez odpada. Najlepszym dla mnie rozwiązaniem była by własnie taka mini wieża jak mam jednak z obsługa dolby digital. Szukałem takiego modelu w necie jednak znalazłem tylko modele z prologic. Jednak pamiętam że widziałem kiedyś własnie mini więze technićsa z dvd i dolby digital gdzies w sklepie i tu moje pytanie WIE KTOŚ MOŻE JAKI TO MODEL - MINI WIEŻA TECHNICSA Z DOLBY DIGITAL POCZĄTEK NAZWY MODELU TO PRAWDOPODOBNIE TAK JAK W MOJEJ EH XXX. A może ktoś zna inny model jakiejs mini wiezy z dolby digital??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Nie chodzi czasem o to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...