kabull Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Tak jak w temacie.Ja je zbieram i po jakimś czasie zamieżam zrobić z nich kafelki i wykleić pokój. Alke to tylko plany :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 zbieram, układam na głośniku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 kiedys wieszalem na drzwiach ale zaczely odpadac... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 mój brat zbiera i przykleja do ściany (całkiem niezły efekt) mój brat zbiera i przykleja do ściany (całkiem niezły efekt) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja kiedys sciane tapetowalem plytkami ale cos nie dopracowalem systemu wieszania ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a ja niemam co robić bo mi się nie psują płytki :D Kiedyś tak ale teraz jakoś niewiem coś kiepsko idzie mi to zbieranie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 a ja niemam co robić bo mi się nie psują płytki :D Kiedyś tak ale teraz jakoś niewiem coś kiepsko idzie mi to zbieranie...Znam ten ból :twisted: . A próbowałeś ciąć kompakty tak żeby nadal miały kololek????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Wyrzucam...przez okno... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Jak dla mnie to trzeba być niezłym burakiem żeby gdzieś to wieszać, czy przyklejać. Mój braciak cioteczny ma kilka w samochodzie zaczepionych na lusterku i do tego pęk choinek zapachowych i czuje, że żyje :D :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja zbieram... ale puste pudelka po uwalonych cdkach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Nawalam nimi brata. Niektore lataja prawie jak shurikeny. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 ja tez jak juz to wyrzucam przez okno... ale rzadko sie to zdarza Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 kiedys mialem okolo 400 zrytych kompaktow uzbieranych i w koncu wzialem je do budy heheheheeh i moj kumpel jednego takiego chwycil i trzymajac w rece zaczal go zginac az w koncu pizdnal - buehehehe plyta sie polamala na drobne czesci i mnostwo zostawalo tego lsterka , i tak w jedna przerwe wystrzelalismy te 400 plytek , a ubaw byl nieziemski , tylko pozniej sprzataczki mialy co sprzatac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Nie zbieram bo nie mam, moja nagrywarka jeszcze ani jesnej płytki nie zepsuła :D A jak by były to moze podstawki pod kubek z herbatą lub kufel piwa :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Wieszam na lusterku w samochodzie :PPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ja tam kolekcjonuje, moze za 20 lat oddam do muzeum :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Mi sie nie psuja raczej :) Jak nagrywam to wala mi sie z wlasnej winy :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Wyrzucam...przez okno... :P a slyszalem cos o tym, ze w znienacku mozna dostac plytka z nienacka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 kiedys zbieralem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ja tam kolekcjonuje, moze za 20 lat oddam do muzeum :PA może by tak zrobić z nich coś na wzór bursztynowej komnaty :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ja tam kolekcjonuje, moze za 20 lat oddam do muzeum :PA może by tak zrobić z nich coś na wzór bursztynowej komnaty :idea:ja tam bardziej bym sie sklanial w strone "domow z malej plyty" :idea: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Ja tam kolekcjonuje, moze za 20 lat oddam do muzeum :PA może by tak zrobić z nich coś na wzór bursztynowej komnaty :idea:ja tam bardziej bym sie sklanial w strone "domow z malej plyty" :idea: :PDobre, dobre :lol: . Trzeba by tego spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 mi skopał sie tylko 1 cedek i od 1,5 roku lezy umnie na biorku i sluzy za podkladke do kubka z kawą :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 mi skopał sie tylko 1 cedek i od 1,5 roku lezy umnie na biorku i sluzy za podkladke do kubka z kawą :P mysle ze czas na popsucie nastepnego - ten juz jest z lekka wysluzony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 czasem uzywam jako podstawki pod kubek, ale raczej wywalam, po co mi taki syf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 ja tez wywalam do śmieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 hmmm a ile ich macie? ze cos oklejacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A ja tylko chyba 2 popsulem bo nie chcialy vzytac i jeden iod tak sobie:wink: a co se bede zalowal. Jka dorwe nagryware to i moze jakis na opoczatku sie popsuje, a potem to juz watpie, moze bedzie jakas 1 na 100 popsuta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 u mnie sie zbieraja jakies g*wna z gazet... cos tam kombinuje...ok. 80 ich mam i myśle nad jakims zastosowaniem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 z 40 plytek po śp. Resecie - tyle mialem znaczy sie .. teraz mam z 25 - reszta posluzyla jako destresator przedmaturalny ;] jeps w kaloryfer ... naprawde pomaga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...