abramakabra Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Niema opcji "sprzedaje na allegro" :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Samych uszkodzonych to mam z 3 a tych z gazet to w [ciach] i dużo więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 Niema opcji "sprzedaje na allegro" :-)O [ciach] jak mogłóem o tym zapomnieć :oops: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 A moze jakas produkcja wtórna??? Przydalby sie taki skup na Slasku. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 A moze jakas produkcja wtórna??? Przydalby sie taki skup na Slasku. :) albo dac ogloszenie - skupuje zepsute nosniki za 5 zeta od sztuki... ale bysmy psuli :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Mnie się raczej płytki nie psują, ale jak już, to składam na kupkę. W piwnicy mam nizły stosik CDeków z Chipa i PC Worlda. Kidyś chciałem przerobić CDeka 20x na działko do kompaktów (nie spowalniał kompaktów jak się tackę otwierało - fajnie wylatywały z niego CDeki) - tylko ostrzenie brzegów CDeków mi nie szło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Ostatnio wymieniłem 20 popsutych na 2 puste sprawne i a resze wyrzucam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZON Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 przerabiam na nowe; z ok 10,(45673) sztuk wychodzi mi 3*10^-23 sztuk, ale interes sie kreci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Mi ostatnio głos sumienia powiedział: Niewypalaj płyt!!!! Inaczej nie tylko nagrywarkę ale i dysk z całą jego zawartością stracisz :evil: !!!!! Posłuchaj mojej rady albo będziesz cierpał z braku dostępu do netu :evil: !!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Czasami uzywam jako podstawki pod kubki.Bo te korkowe to sie strasznie wyginaja i krusza a CD nie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 Czasami uzywam jako podstawki pod kubki.Bo te korkowe to sie strasznie wyginaja i krusza a CD nie!!Ja do ostatniej niedzieli używałem jako podstawki z podgrzewaczem twardego dysku ale mój plan wypalił i wymieniłem go na dwa flopy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 A kolega mojego kuzyna zrobil lustro :D a ja to sobie po pokoju rzucam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ja wieszałem na scianie ale teraz je po prostu do końca anichiluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzeń Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 A ja ich używam do rozrabiania klejów dwuskładnikowych :lol: ....... a pózniej w kosz :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ja czasami wyrzucam przez okno, ale trzymam też część pod ręką bo nieraz sie wku**** i mam ochote czymś naprawde rzucić o ściane (miałem do tej pory ok. 7 myszek :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 a urzadzam konkurs kto dalej rzuci.Przychodza koledzy stajemy na balkonie i zucamy :twisted: :D .Raz ciepnolem w jadace auto ale gosciu sie nie kapnol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Ja łamie przypadkowo testując ich wytrzymałość na zginanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Ja łamamałem płyty, dopuki odłamek mało mi w oko nie strzelił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ja czasami wyrzucam przez okno, ale trzymam też część pod ręką bo nieraz sie wku**** i mam ochote czymś naprawde rzucić o ściane (miałem do tej pory ok. 7 myszek :) )Mam prośbę do tych co wyrzucają płyty przez okno. Oczywiście tylko do tych którzy nie patrzą czy ktoś akurat przechodzi obok. Piszę zupełnie serio: wczoraj przechadzając się po ulicy nagle coś koło mnie przeleciało.... Upadło obok chodnika... Patrzę 8O Jakiś [ciach] mało co nie przyładował we mnie kontrolerem I/O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ja czasami wyrzucam przez okno, ale trzymam też część pod ręką bo nieraz sie wku**** i mam ochote czymś naprawde rzucić o ściane (miałem do tej pory ok. 7 myszek :) ) Mam prośbę do tych co wyrzucają płyty przez okno. Oczywiście tylko do tych którzy nie patrzą czy ktoś akurat przechodzi obok. Piszę zupełnie serio: wczoraj przechadzając się po ulicy nagle coś koło mnie przeleciało.... Upadło obok chodnika... Patrzę 8O Jakiś [ciach] kabull, to pewnie koło akademika :lol: , bo stamtąd różne rzeczy lecą... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 wszystko... rzucam, wycinam nozyczkami różne rzeczy z nich, maluje markerem..cyrklem...długopisem, gryze.. co mi wpadnie do głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ja czasami wyrzucam przez okno, ale trzymam też część pod ręką bo nieraz sie wku**** i mam ochote czymś naprawde rzucić o ściane (miałem do tej pory ok. 7 myszek :) ) Mam prośbę do tych co wyrzucają płyty przez okno. Oczywiście tylko do tych którzy nie patrzą czy ktoś akurat przechodzi obok. Piszę zupełnie serio: wczoraj przechadzając się po ulicy nagle coś koło mnie przeleciało.... Upadło obok chodnika... Patrzę 8O Jakiś [ciach] kabull, to pewnie koło akademika :lol: , bo stamtąd różne rzeczy lecą... Zgadza się :lol: .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 a urzadzam konkurs kto dalej rzuci.Przychodza koledzy stajemy na balkonie i zucamy :twisted: :D .Raz ciepnolem w jadace auto ale gosciu sie nie kapnol no płytty nieźle lataja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 a urzadzam konkurs kto dalej rzuci.Przychodza koledzy stajemy na balkonie i zucamy :twisted: :D .Raz ciepnolem w jadace auto ale gosciu sie nie kapnol no płytty nieźle latajadyskietki lepiej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Ja płytki wieszam na drzwiach na dzwiach mam szybe wiec efekt jest dość dobry bo jak siedze w nocy przy kompie to nie odbija sie swiatło i starsi sie nie wku****ją. A plytek mam kupe bo kolega w pracy miał paskudną nagrywarke Yamah-y i plyt mam pod dostatkiem :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 zbiera sie na kupke, ale od czasu pojawienia sie burnproofow wszelakiej masci, troche mi tempo zbierania zmalalo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja juz koncze budowac helikopter !!! jeszcze brakuje mi 20 000 plytek i bedzie gotowy !!! :P:P zartuje !!! Ja lubie nimi rzucac przez okno naprawde fajnie lataja tylko trzeba dobrze rzucic ! albo wciskam wieniakom w klasie !!! :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 A ja, pewnie jak wiekszosc uzywam jako podstawki pod kubek z kawa. Moj kumpel oblepil pocietymi na kwadraciki CeDekami globus i zrobil sobie kule na dyskoteke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...