Skocz do zawartości
kabull

Co robicie z uszkodzonymi CD?

Co robicie z uszkodzonymi CD?  

1. 1. Co robicie z uszkodzonymi CD?

• wyrzucam
      20
    • zbieram
      13
    • cos z nich buduje
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się raczej płytki nie psują, ale jak już, to składam na kupkę. W piwnicy mam nizły stosik CDeków z Chipa i PC Worlda.

Kidyś chciałem przerobić CDeka 20x na działko do kompaktów (nie spowalniał kompaktów jak się tackę otwierało - fajnie wylatywały z niego CDeki) - tylko ostrzenie brzegów CDeków mi nie szło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi ostatnio głos sumienia powiedział:

Niewypalaj płyt!!!!

Inaczej nie tylko nagrywarkę ale i dysk z całą jego zawartością stracisz :evil: !!!!!

Posłuchaj mojej rady albo będziesz cierpał z braku dostępu do netu :evil: !!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czasami uzywam jako podstawki pod kubki.Bo te korkowe to sie strasznie wyginaja i krusza a CD nie!!

Ja do ostatniej niedzieli używałem jako podstawki z podgrzewaczem twardego dysku ale mój plan wypalił i wymieniłem go na dwa flopy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja czasami wyrzucam przez okno, ale trzymam też część pod ręką bo nieraz sie wku**** i mam ochote czymś naprawde rzucić o ściane (miałem do tej pory ok. 7 myszek :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja czasami wyrzucam przez okno, ale trzymam też część pod ręką bo nieraz sie wku**** i mam ochote czymś naprawde rzucić o ściane (miałem do tej pory ok. 7 myszek :) )

Mam prośbę do tych co wyrzucają płyty przez okno. Oczywiście tylko do tych którzy nie patrzą czy ktoś akurat przechodzi obok. Piszę zupełnie serio: wczoraj przechadzając się po ulicy nagle coś koło mnie przeleciało....

Upadło obok chodnika...

Patrzę 8O

Jakiś [ciach] mało co nie przyładował we mnie kontrolerem I/O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam prośbę do tych co wyrzucają płyty przez okno. Oczywiście tylko do tych którzy nie patrzą czy ktoś akurat przechodzi obok. Piszę zupełnie serio: wczoraj przechadzając się po ulicy nagle coś koło mnie przeleciało....

Upadło obok chodnika...

Patrzę 8O

Jakiś [ciach]

kabull, to pewnie koło akademika :lol: , bo stamtąd różne rzeczy lecą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Upadło obok chodnika...

Patrzę 8O

Jakiś [ciach]

kabull, to pewnie koło akademika :lol: , bo stamtąd różne rzeczy lecą...

Zgadza się :lol: ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja płytki wieszam na drzwiach na dzwiach mam szybe wiec efekt jest dość dobry bo jak siedze w nocy przy kompie to nie odbija sie swiatło i starsi sie nie wku****ją. A plytek mam kupe bo kolega w pracy miał paskudną nagrywarke Yamah-y i plyt mam pod dostatkiem :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja, pewnie jak wiekszosc uzywam jako podstawki pod kubek z kawa.

Moj kumpel oblepil pocietymi na kwadraciki CeDekami globus i zrobil sobie kule na dyskoteke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi