Snake16 Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Potrzebuje sklepik w lodzi z plytka : EPOX 8RDA+ lub 8RDA (baz plus) :] nigdzie nie moge znalesc .... :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Potrzebuje sklepik w lodzi z plytka : EPOX 8RDA+ lub 8RDA (baz plus) :] nigdzie nie moge znalesc .... :[ Ja też nie mogę nigdzie znaleźć. W Lucky-Starze nie ma. Ja pytałem o tę płytę przy okazji kupowania procka. Jak byłem w ATC na Gdańskiej, pytam gościa jakie mają serie XP 1700 to mi powiedział że 0.13. Poprosiłem żeby pokazał jakiegoś bo chciałem kupić JIUGB, albo JIUHB 51 tydzień. Brwi mu się podniosły. No i mieli JIUGB 0251. Płace i pytam czy mają może Epoxa 8RDA+ albo 8RDA, a gościu mówi "nie wiem proszę poszukać" i podaje mi to pudełko z procesorami :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 hehe :] ja zamowilem sobie na : http://sklep.barwkomp.pl ale czuje ze bede czekal ze 2 tygodnie .... , dlatego chce jakis sklepik w lodzi to tamto odwolam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 9 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2003 Ehh w piatek dzwonilem do : BP na Piotrkowskiej 199/201 Ideał s.c. na Rzgowska 57 OL-Mar Computers na Kosciuszki 93 PCCentrum na Radwanskiej 6 Giga3 na Narutowisza-Wschodnia 76 i nie ma ... a w OL-Marze powiedzieli mi ze tego typu monitora nie maja w ofercie .... . Ehh ide plakac :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Można tę płytkę w końcu w Łodzi dostać czy nie? Teraz nie mam czasu za bardzo na jeżdżenie po mieście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja mogę CI sprzedać 8RDA Jak Cię interesuje to zadzwoń. 0-503561527 Łódź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Ja wiem tylko tyle ze w Pronoxie maja byc w poniedzialek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Zobacz w Banseku www.bansek.com.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...